ΑρχικήUpdatesΤο Samsung Z4 έρχεται με νέα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά

Το Samsung Z4 έρχεται με νέα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά

Η Samsung κυκλοφόρησε μόλις ένα νέο smartphone που τρέχει σε λειτουργικό της Tizen, το Samsung Z4. Να σημειώσουμε ότι το Samsung Z4 είναι το τέταρτο smartphone της Samsung που τρέχει σε Tizen, ένα λειτουργικό σύστημα που συναντάμε σε smartwatches και τηλεοράσεις της Samsung.Samsung Z4

Για να είμαστε ειλικρινείς, το Tizen δεν έχει μπει δυναμικά στην οικογένεια των smartphones καθώς η νοτιοκορεάτικη εταιρεία έχει κυκλοφορήσει μόνο τέσσερις συσκευές. Συγκεκριμένα, το Z1 κυκλοφόρησε στην Ινδία πριν δύο χρόνια, το Z3 κατέφτασε εννιά μήνες αργότερα ενώ το Z2 ανακοινώθηκε τον Αύγουστο, ως το πρώτο 4G smartphone που τρέχει σε Tizen λειτουργικό σύστημα.

Το Samsung Z4 διαθέτει φυσικά 4G συνδεσιμότητα, οθόνη 4,5 ιντσών με ανάλυση 480 x 800 pixel και μόλις 1 GB μνήμης RAM. Τροφοδοτείται από έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.5 GHz ενώ η κύρια και δευτερεύουσα κάμερα του είναι 5ΜΡ.

Το ενδιαφέρον την υπόθεσης είναι ότι το Z4 αποτελεί το πρώτο smartphone της Tizen που προσφέρει στρογγυλή γυάλινη οθόνη 2.5D, την οποία συναντάμε σε πολλά premium smartphones αυτό το έτος. Η χωρητικότητα της μπαταρίας θα φτάνει τα 2.050mAh, θα διαθέτει θύρα USB 2.0, Bluetooth 4.0 καθώς και παραλλαγή διπλής SIM ανάλογα με την αγορά.

«Το Samsung Z4 φέρνει μια απλοποιημένη κινητή εμπειρία σε χρήστες smartphone για πρώτη φορά και αντιπροσωπεύει τη διαρκή δέσμευση μας για επέκταση του Tizen λειτουργικού συστήματος» δήλωσε αντιπρόσωπος της Samsung Electronics.

Αν και η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει ακόμα την τιμή του νέου της smartphone, δεδομένου ότι το Z2 ήταν στην τιμή των 68 δολαρίων, το τηλέφωνο δεν πρέπει να κοστίσει περισσότερα από 100 δολάρια. Θα διατίθεται σε αρκετές χώρες ξεκινώντας από αυτόν τον μήνα στην Ινδία.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS