ΑρχικήinetΟ Donald Trump λογοδοτεί μέσω του Twitter

Ο Donald Trump λογοδοτεί μέσω του Twitter

O διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Jack Dorsey, αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στη παρουσία του Donald Trump στη πλατφόρμα και στα διάφορα θέματα που προκύπτουν συχνά από αυτό το γεγονός. Ο Dorsey εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο πρόεδρος της Αμερικής θα πρέπει να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το twitter όχι μόνο για χάρη της πλατφόρμας αλλά και για χάρη της λογοδοσίας. Τι εννοεί όμως με αυτό;Twitter

Να σημειώσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Dorsey μίλησε για τον Trump. Στο παρελθόν, όταν είχε ερωτηθεί αν ο λογαριασμός του Trump πρέπει να απενεργοποιηθεί είχε τονίσει ότι τα tweets είναι πολλοί σημαντικά για τον πρόεδρο όπως και για τους υπόλοιπους πολιτικούς της χώρας. Ουσιαστικά, χρησιμεύουν ως απόδειξη για τις θέσεις και τα λόγια που έχουν ειπωθεί πάνω σε ζητήματα που αφορούν τους πολίτες.

«Θεωρώ ότι λογαριασμοί πολιτικών στην πλατφόρμα πρέπει να μένουν ζωντανοί καθώς έτσι γίνονται συζητήσεις σε δημόσια θέα και όχι πίσω από κλειστές πόρτες.» αναφέρει χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος του Τwitter.

Αναμφίβολα ο Donald Trump πολλές φορές δημοσιεύσει αμφιλεγόμενα tweets αφήνοντας πολύ κόσμο με μια απορία ή και ένα αίσθημα θυμού. Μηνύματα που δημοσιεύονται σε σύντομα χρονικά διαστήματα υποδηλώνουν μια αστάθεια στις απόψεις του προέδρου, κάτι που προβληματίζει αρκετά τους πολίτες. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο λοιπόν υποστηρίζει ο Dorsey ότι τα tweets του μπορούν να χρησιμοποιηθούν για λογοδοσία.

Στη τελική, αν και ο Donald Trump συχνά παραβιάζει κανόνες της πλατφόρμας είναι καλό να γνωρίζουμε τι σκέφτεται.

Αν λοιπόν απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός του πως θα ξέρουμε τι σκέφτεται, τι πιστεύει, τι του αρέσει και τι όχι;

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS