ΑρχικήinetGalaxy Note 7R: Ίδια χωρητικότητα μπαταρίας με το αρχικό μοντέλο;

Galaxy Note 7R: Ίδια χωρητικότητα μπαταρίας με το αρχικό μοντέλο;

Το ανακαινισμένο Galaxy Note 7 της Samsung έκανε την εμφάνιση του στην Κίνα και οι καταχωρήσεις αποκαλύπτουν δύο μοντέλα με διαφορετική χωρητικότητα μπαταρίας. Προηγούμενες αναφορές υποστηρίζουν ότι το Galaxy Note 7R θα διαθέτει μικρότερη μπαταρία από το αρχικό μοντέλο αλλά απ’ ότι φαίνεται η Samsung θα κάνει την εξαίρεση για την Κίνα.Galaxy Note

Η μια παραλλαγή του Galaxy Note 7R θα προσφέρει 3.200 mAh χωρητικότητα μπαταρίας, μικρότερη δηλαδή από την 3.500mAh του αρχικού μοντέλου που ανακλήθηκε πέρσι.

Η δεύτερη παραλλαγή έρχεται με 3.500mAh χωρητικότητα μπαταρίας αλλά αυτή τη φορά δε πρόκειται να προκύψουν τα ίδια προβλήματα υπερφόρτισης που οδήγησαν στην διακοπή της συσκευής. Η Samsung έχει υποβάλει τις νέες συσκευές σε μια σειρά δοκιμασιών διασφάλισης της ποιότητας για να αποφευχθούν οι κίνδυνοι φωτιάς.

Όσον αφορά την τιμολόγηση, το ένα μοντέλο θα πωλείται στην τιμή των 520 δολαρίων στην Κίνα ενώ η παραλλαγή με την υψηλότερη χωρητικότητα μπαταρίας θα κοστίζει 580 δολάρια. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Note 7R με 3.500mAh μπαταρία έχει σχεδιαστεί μόνο για την αγορά της Κίνας, μια αγορά που η Samsung έχει σημειώσει πτώση τα τελευταία χρόνια.

Υποστηρίζεται ότι η Samsung θα μπορούσε να πουλήσει στη Κορέα  το ανακαινισμένο Galaxy Note 7 για περίπου 620 δολάρια αλλά σύμφωνα με τοπικές εκθέσεις η τιμή θα είναι πολύ πιο χαμηλή. Παραμένει λοιπόν να δούμε αν όντως η Samsung θα πουλήσει το Galaxy Note 7R με 50% έκπτωση από την τιμή του αρχικού μοντέλου.

Πάντως, τόσο η τιμολόγηση όσο και η διαθεσιμότητα των νέων συσκευών θα ανακοινωθούν σύντομα καθώς το Note 7R θα φτάσει στην Κορέα από τα τέλη Μαΐου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS