ΑρχικήReviewsΓνωρίστε το νέο Pixel 2 της Google...

Γνωρίστε το νέο Pixel 2 της Google…

Η Google αναμένεται να ανακοινώσει φέτος τρία smartphones της Pixel σειράς. Οι πληροφορίες λοιπόν για τις νέες συσκευές δεν έχουν τελειωμό, με την πιο πρόσφατη να αποκαλύπτει πως μπορεί να φαίνεται το νέο Pixel 2.Google

Το Pixel 2 εμφανίζεται με μια κομψή σχεδίαση και ρύθμιση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Πιθανότατα να τροφοδοτείται από έναν Snapdragon 835 επεξεργαστή της Qualcomm και θα προσφέρει αδιάβροχη προστασία.

Να σημειώσουμε ότι σχεδιαστικά το νέο smartphone πιθανότατα να μοιάζει αρκετά στις προηγούμενες εκδόσεις. Τα περσινά  Pixel και Pixel XL τηλέφωνα διαθέτουν μερικές από τις καλύτερες κύριες φωτογραφικές μηχανές της αγοράς αλλά δεν έχουμε ακόμα καμία πληροφορία σχετικά με τη ρύθμιση διπλής κάμερας στα φετινά μοντέλα.

Για να είμαστε ειλικρινείς, μια  dual-lens εγκατάσταση θα έκανε το τηλέφωνο πολύ πιο ελκυστικό για τους καταναλωτές αν λάβουμε υπόψη μας ότι οι περισσότερες ναυαρχίδες του φετινού έτους διαθέτουν δύο φακούς στο πίσω μέρος.

Όσο αφορά το μπροστινό μέρος της συσκευής, θα είναι παρόμοιο με το Galaxy S8 της Samsung και το  LG G6 προσφέροντας μικροσκοπικό πλαίσιο και μεγάλη οθόνη.

Το Pixel 2 είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από γυαλί, διαθέτει 12MP κάμερα στο πίσω μέρος  και οθόνη 5,6 ιντσών. Θα προσφέρονται διπλά ηχεία, 128 GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης και  3,5 mm υποδοχή ακουστικών.

Μαζί με τα Pixel 2 και Pixel 2 XL, η Google αναμένεται επίσης να ανακοινώσει και μια τρίτη Pixel συσκευή με την κωδική ονομασία Taimen. Η συσκευή θα διαθέτει 4GB μνήμη RAM, Android O και οκταπύρηνο επεξεργαστή με 1.9GHz ταχύτητα.

Η Google αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα smartphones αργότερα μέσα στο 2017 οπότε σύντομα θα έχουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS