ΑρχικήReviewsOnePlus 5: Υψηλές προδιαγραφές σε προσιτή τιμή

OnePlus 5: Υψηλές προδιαγραφές σε προσιτή τιμή

Λεπτομέρειες σχετικά με το νέο OnePlus 5 εμφανίζονται εδώ και αρκετό καιρό και φυσικά ο ρυθμός των διαρροών δεν θα επιβραδύνει μέχρι την επίσημη ανακοίνωση της συσκευής το καλοκαίρι. Νέα έκθεση μας αποκαλύπτει μερικές νέες προδιαγραφές  για το επερχόμενο τηλέφωνο.OnePlus 5

Το  OnePlus 5 θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 835 επεξεργαστή της Qualcomm τον οποίο συναντάμε σε πολλές ναυαρχίδες φέτος. Το τηλέφωνο φαίνεται να διαθέτει 6GB μνήμη RAM ενώ η εσωτερική αποθήκευση θα φτάνει τα 64GB αν και πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει και η παραλλαγή με τα 128GB εσωτερική μνήμη.

Επιπλέον, το τηλέφωνο διαθέτει Adreno 540, μονάδα επεξεργασίας γραφικών ενώ θα τρέχει σε Android 7.1.1 Nougat με OxygenOS. Έρχεται με δευτερεύουσα και κύρια κάμερα 16MP ενώ στο πίσω μέρος θα συναντήσουμε και μια εγκατάσταση διπλής κάμερας σε κάθετη θέση μάλιστα παρά το γεγονός ότι προηγούμενες αναφορές υποστήριζαν ότι θα διαθέτει single-lens σύστημα.

Αν και πρόσφατες φήμες έκαναν λόγο για την πιθανότητα ύπαρξης μιας QHD οθόνης με 2560 x 1440 pixel ανάλυση τώρα η νέα έκθεση έρχεται να αποκαλύψει ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα έχει full HD οθόνη.

Να σημειώσουμε ότι οι Full HD οθόνες είναι φθηνότερες από τις QHD οι οποίες επιτρέπουν στο OnePlus να προσφερθεί σε χαμηλότερη τιμή διατηρώντας έτσι την OnePlus παράδοση που προφέρει υψηλών επιδόσεων smartphones σε προσιτές τιμές. Το OnePlus υποβλήθηκε επίσης σε δοκιμασίες πιάνοντας βαθμολογία υψηλότερη από το Galaxy S8 ή το Xperia XZ Premium.

Το OnePlus 5 θα ανακοινωθεί αυτό το καλοκαίρι χωρίς όμως να έχει εξακριβωθεί η ακριβής ημερομηνία. Μέχρι τότε σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την νέα συσκευή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS