ΑρχικήinetΑλλαγή στην εφαρμογή Netflix ίσως τη βγάλει από το Android σας

Αλλαγή στην εφαρμογή Netflix ίσως τη βγάλει από το Android σας

Εάν είστε χρήστης Android και έχετε ένα rooted τηλέφωνο τότε υπάρχουν κάποια κακά νέα για εσάς.

Android

Το Netflix ενδέχεται να μην λειτουργεί πλέον στη rooted συσκευή σας, λόγω μιας νέας ενημέρωσης της εφαρμογής. Το Netflix τώρα βασίζεται πλήρως στο Widevine DRM της Google, όπως ανέφερε η εταιρεία στο Android Police. Η αλλαγή δεν έρχεται πολύ μετά την ενημέρωση του Netflix ώστε να επιτρέπει λήψεις εκτός σύνδεσης, γεγονός που θα μπορούσε να είναι ένας λόγος για την συγκεκριμένη αλλαγή.

Το rooting επιτρέπει στους χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση διαχειριστή στο λειτουργικό σύστημα του τηλεφώνου τους. Πολλοί χρήστες κάνουν rooting στις συσκευές Android τους για να έχουν καλύτερο έλεγχο σχετικά με την προσαρμογή του λειτουργικού συστήματος ή την αποτελεσματικότητά του, ωστόσο αυτή η ενέργεια δεν υποστηρίζεται από τους κατασκευαστές τηλεφώνων και συνήθως ακυρώνει την εγγύηση σε αυτό.

Η εφαρμογή συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά για πολλούς χρήστες που έχουν ήδη rooted συσκευές, αλλά οι χρήστες δεν θα μπορέσουν να κάνουν λήψη της εφαρμογής εάν δεν την έχουν ήδη στο τηλέφωνό τους.

Σύμφωνα με το Android Police, η φόρτωση της εφαρμογής Netflix χρησιμοποιώντας το APK εξακολουθεί να λειτουργεί καλά στα rooted τηλέφωνα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS