ΑρχικήinetΤο LG V30 θα φτάσει τον Σεπτέμβρη ως το πρώτο LG OLED...

Το LG V30 θα φτάσει τον Σεπτέμβρη ως το πρώτο LG OLED Smartphone

Η LG προωθεί αυτή τη στιγμή τη ναυαρχίδα της G6 που ανακοίνωσε η νοτιοκορεάτικη εταιρεία νωρίτερα αυτό το έτος, συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress που έγινε τον Φεβρουάριο. Εν τω μεταξύ η εταιρεία εργάζεται σε ένα επερχόμενο smartphone, το οποίο θα διαθέτει οθόνη OLED.

smartphone

Οι εκθέσεις από την Κορέα δείχνουν ότι η LG είναι έτοιμη να κάνει το άλμα από οθόνες LCD σε οθόνες OLED στα smartphοnes της. Η κίνηση θα ήταν αρκετά φυσική, δεδομένου ότι η εταιρεία διαθέτει ένα από τα πιο ανταγωνιστικά τμήματα οθόνης εκεί έξω.

Το LG V30 θα είναι το πρώτο smartphone της LG που θα διαθέτει οθόνη OLED και θα φτάσει κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους. Η επόμενη ναυαρχίδα της LG θα ανακοινωθεί το επόμενο έτος και θα κυκλοφορήσει με το όνομα G7.

Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι το V30 θα είναι το μεγαλύτερο τηλέφωνο με premium οθόνη LG, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχει μεγαλύτερη οθόνη από το G6 και από την οθόνη  5,7 ιντσών του V20. Η ανάλυση οθόνης θα μπορούσε να είναι 1440 x 2880 pixels, όπως και στο G6 και το τηλέφωνο θα μπορούσε να διαθέτει μια δευτερεύουσα οθόνη, όπως και στο V20.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η LG θα αρχίσει να παράγει πάνελ OLED τον Ιούλιο, ενώ μερικά από αυτά θα εξοπλίσουν τα smartphone V30, ενώ άλλα θα παραδοθούν σε Κινέζους κατασκευαστές τηλεφώνων. Η οθόνη LG θα επικεντρωθεί επίσης στις αυξανόμενες προσπάθειες για την παραγωγή οθονών OLED και έτσι θα αναλάβει μεγάλους παίκτες στην αγορά, όπως η Samsung Display.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS