ΑρχικήinetΤο νέο Apple Watch θα παρακολουθεί τα επίπεδα της γλυκόζης σας!

Το νέο Apple Watch θα παρακολουθεί τα επίπεδα της γλυκόζης σας!

Η Apple ετοιμάζει την εισαγωγή ορισμένων νέων χαρακτηριστικών υγείας στο Apple Watch συμπεριλαμβανομένου και του χαρακτηριστικού παρακολούθησης της γλυκόζης. Η BCR μάλιστα υποστηρίζει ότι τα χαρακτηριστικά αυτά θα κυκλοφορήσουν σύντομα καθώς φημολογούνται εδώ και αρκετό καιρό.Apple Watch

Η παρακολούθηση της γλυκόζης θα είναι μη επεμβατική καθώς ένα smartwatch δεν μπορεί να καθορίζει τα επίπεδα της γλυκόζης με τη συλλογή του αίματος. Το σύστημα παρακολούθησης της γλυκόζης θα κατασκευαστεί στο εσωτερικό του Apple Watch αφού πρώτα λάβει έγκριση από τις αρχές των ΗΠΑ και ειδικότερα από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων.

Φήμες επίσης υποστηρίζουν ότι η Apple θα προσθέσει ως νέο χαρακτηριστικό έξυπνες ζώνες που επιτρέπουν στους χρήστες να επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ή ακόμα και να αποθανατίζουν εικόνες με κάμερα.

Πέρα από αυτό, η Apple πιθανότατα να εισάγει μια σειρά από νέες λειτουργίες στο Apple Watch συμπεριλαμβανομένων πολλών νέων χαρακτηριστικών για την ανάλυση δεδομένων που σχετίζονται με την υγεία του χρήστη. Στη λίστα θα μπορούσε να περιλαμβάνεται η παρακολούθηση του ύπνου καθώς η εταιρεία απέκτησε πρόσφατα το  Beddit Sleep Monitor, μια εφαρμογή που σχεδιάστηκε για να παρακολουθεί τις καθημερινές συμπεριφορές ύπνου μέσω του iPhone. Επομένως, δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση αν το χαρακτηριστικό αυτό το συναντήσουμε σε νέα iPhones και Apple Watches.

Οι Watch συσκευές της Apple διατίθενται κυρίως ως συσκευές γυμναστικής καθώς διαθέτουν αδιάβροχα χαρακτηριστικά και GPS για την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων.

Τα χαρακτηριστικά παρακολούθησης της υγείας συλλέγουν κυρίως δεδομένα από την κίνηση και τον καρδιακό ρυθμό. Αν για κάτι λοιπόν έχουμε μεγάλη περιέργεια είναι να δούμε πως θα καταφέρει η Apple να προσδιορίσει τα επίπεδα γλυκόζης χωρίς να λαμβάνει αίμα από τον χρήστη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS