ΑρχικήinetΗ Huawei ετοιμάζει τον ανταγωνιστή του Microsoft Surface

Η Huawei ετοιμάζει τον ανταγωνιστή του Microsoft Surface

Η Apple εργάζεται σε ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο iPad Pro που θα έρθει με ένα σχεδιασμό χωρίς πλαίσιο και θα λανσαριστεί τον επόμενο μήνα και τώρα η Huawei προετοιμάζεται να εισαγάγει μια αναβαθμισμένη συσκευή που θα ανταγωνιστεί τη σειρά Surface Pro της Microsoft.

microsoft

Η νέα γενιά του Huawei MateBook θα παρουσιαστεί στις 23 Μαΐου στη Γερμανία, κάτι που είναι λίγο ειρωνικό δεδομένου ότι η Microsoft διεξάγει επίσης μια συνέντευξη Τύπου για το Surface στη Σαγκάη την ίδια ημέρα.

Το πρώτης γενιάς MateBook δεν είχε και πολύ μεγάλη επιτυχία, αν και πούλησε σε μεγάλο βαθμό, αλλά με το νέο μοντέλο η Huawei προσπαθεί να προσφέρει περισσότερες επιλογές στους πελάτες, συμπεριλαμβάνοντας τρεις διαφορετικές διαμορφώσεις στη σειρά.

Ο Evan Blass λέει ότι η Huawei θα λανσάρει τρία νέα μοντέλα που ονομάζονται MateBook E, MateBook X και MateBook D, με ονόματα μοντέλων Pascal, Bell και Watt.

Πιθανότατα, οι διαμορφώσεις θα ξεκινήσουν από τη γραμμή M των επεξεργαστών Intel και θα φτάσουν μέχρι το Intel Core i7, ενώ το ποσό της μνήμης RAM θα αυξηθεί όσο επιλέγετε καλύτερο τσιπ.

Φυσικά, το νέο MateBook θα υιοθετήσει τον παράγοντα μορφής 2 σε 1, πράγμα που σημαίνει ότι θα διαθέτει ένα αποσπώμενο πληκτρολόγιο που θα του επιτρέπει να διπλώνει ως φορητός υπολογιστής και tablet, όποτε θέλετε.

Ενώ η  Microsoft δεν μας έχει δώσει και πολλές πληροφορίες σχετικά με την επόμενη σειρά Surface, η εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες την επόμενη εβδομάδα στη Σαγκάη.

Ένα ολοκαίνουριο μοντέλο Surface δύσκολα αναμένεται, αφού αναμένονται αναβαθμίσεις hardware στην υπάρχουσα γενιά, συμπεριλαμβανομένων των νεώτερων τσιπ, πιθανώς Kaby Lake, περισσότερη μνήμη RAM και αποθήκευσης, καθώς και μια πιθανή ανανέωση οθόνης σε 4K.

Ο Panos Panay, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το Surface της Microsoft, δήλωσε ότι το Surface Pro 5 δεν είναι έτοιμο ακόμα, γι ‘αυτό θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς ο γίγαντας τεχνολογίας με έδρα το Redmond αντιμετωπίζει τον αυξανόμενο ανταγωνισμό που υπάρχει στις 2-σε-1 αγορές σε όλο και περισσότερες εταιρείες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS