ΑρχικήinetMicrosoft vs. Apple: Μετά το Surface Laptop, έρχονται νέα MacBooks

Microsoft vs. Apple: Μετά το Surface Laptop, έρχονται νέα MacBooks

Αφού η Microsoft λάνσαρε το Surface Laptop νωρίτερα αυτό το μήνα, η Apple είναι τώρα έτοιμη να εισαγάγει αναβαθμισμένα MacBooks, καθώς η Cupertino αντιμετωπίζει πιο έντονο ανταγωνισμό στην premium αγορά .

microsoft

Μια έκθεση του Bloomberg αποκαλύπτει ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει τη διάσκεψη του WWDC τον επόμενο μήνα για να κυκλοφορήσει τα τρία νέα laptops τα οποία υποτίθεται ότι θα ανταγωνίζονται τη σειρά Surface της Microsoft, αν και ο γίγαντας λογισμικού της Redmond ενημερώνει σταδιακά ορισμένα συγκεκριμένα μοντέλα.

Λανσαρίστηκε το φθινόπωρο του 2016, το MacBook Pro θα είναι ένας από τους φορητούς υπολογιστές που αναβαθμιστεί, συμπεριλαμβανομένων των ταχύτερων επεξεργαστών Kaby Lake.

Η όψη της συσκευής θα είναι ως επί το πλείστον η ίδια, αλλά η Apple στοχεύει στην ενίσχυση της απόδοσης με το πιο πρόσφατο hardware της Intel. Φήμες λένε ότι η Apple έχει επίσης προσπαθήσει να αναπτύξει το δικό της chip για να χειριστεί τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης του MacBook Pro, αλλά οι λεπτομέρειες για αυτές τις φήμες δεν υπάρχουν και δεν είναι γνωστό εάν αυτή η νέα τεχνολογία θα είναι έτοιμη για την κυκλοφορία του Ιουνίου ή όχι.

Εκτός από το MacBook Pro, η Apple θα ανανεώσει επίσης τη σειρά MacBook 12 ιντσών με νέο τσιπ της Intel, και πάλι εστιάζοντας στην απόδοση. Πρόκειται για μια στρατηγική παρόμοια με αυτή που έκανε η Microsoft με το Surface Book, το οποίο έλαβε πέρυσι αναβάθμιση hardware, αλλά δεν έχει βελτιωθεί όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τον σχεδιασμό.

Και τέλος, η Apple λέγεται ότι ολοκληρώνει την αναβάθμιση του MacBook Air 13 ιντσών, παρόλο που οι προηγούμενες εικασίες έδειξαν ότι η εταιρεία σχεδίαζε αρχικά να το διακόψει.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS