ΑρχικήinetΓια ποιούς λόγους πρέπει να αγοράσεις το iPhone 8...

Για ποιούς λόγους πρέπει να αγοράσεις το iPhone 8…

Πρόσφατες φήμες υποδεικνύουν ότι το iPhone 8 εμφανίστηκε στο Engadget αποκαλύπτοντας το σχεδιασμό και μερικά από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά  του νέου iPhone της Apple για αυτή τη χρονιά. Στις φωτογραφίες λοιπόν εμφανίζεται μια γυάλινη πίσω όψη με ενσωματωμένη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης.iPhone 8

Επιπλέον το νέο smartphone θα διαθέτει πληθώρα γωνιών τόσο στο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος. Στη πίσω όψη μάλιστα παρατηρούμε μια χάραξη προς τα έξω, πιθανότατα για τη στέγαση της ασύρματης φόρτισης. Επομένως στο πίσω μέρος συναντάμε ένα πάντρεμα της λειτουργικότητας (ασύρματη φόρτιση)  με την εντυπωσιακή εμφάνιση (γυάλινη κάλυψη).

Μια επίσης εντυπωσιακή λεπτομέρεια είναι η πίσω κάθετη κάμερα που συνοδεύεται από φλάς και μικρόφωνο. Να σημειώσουμε ότι αυτό το μοντέλο φωτογραφικής μηχανής πολύ πιθανό να το συναντήσουμε και σε άλλα iPhone μοντέλα άρα το iPhone 7s Plus θα μπορούσε επίσης να έρθει με παρόμοιο σύστημα.

Η οθόνη στο iPhone 7 θα είναι 5 ιντσών ενώ στο iPhone 7s Plus 5,8 ιντσών.

Στη μπροστινή πλευρά του iPhone 8 συναντάμε το Touch ID το οποίο βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης. Αν και μοιάζει αρκετά με πραγματικό κουμπί, στην πραγματικότητα είναι απλά η οθόνη.

Φημολογείται ότι το νέο smartphone θα διαθέτει δυο αισθητήρες: Ο ένας θα μπορούσε να είναι η αυτόματη φωτογραφική μηχανή ενώ ο άλλος το 3D σύστημα ανίχνευσης για αναγνώριση προσώπου ή η 3D μονάδα σάρωσης με λέιζερ.

Δυστυχώς δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα οι διαστάσεις του νέου iPhone 8 παρόλο που θα είναι πιο ψηλό, παχύ και πλατύ από το iPhone 7.

Ολοκληρώνοντας, καμία από τις παραπάνω προδιαγραφές και λεπτομέρειες δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια την εταιρεία.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS