ΑρχικήinetΜπορεί ένα Galaxy S8 με Windows 10 Mobile να σώσει τα Windows...

Μπορεί ένα Galaxy S8 με Windows 10 Mobile να σώσει τα Windows Phone?

Οι φωτογραφίες που δείχνουν ένα υποτιθέμενο μοντέλο Samsung Galaxy S8 με Windows 10 Mobile εμφανίστηκαν νωρίτερα σήμερα και ενώ όλοι γνωρίζουν ότι οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες, οι οπαδοί των Windοws Phone θα μπορούσαν να φανταστούν ότι η αγαπημένη τους κινητή πλατφόρμα θα μπορούσε να λανσαριστεί σε ένα τέτοιο project.

windows

Η αλήθεια είναι ότι η μια έκδοση των Windows για το Samsung Galaxy S8 δεν είναι τόσο μακρινή, ειδικά επειδή η ίδια η Microsoft πουλάει το τηλέφωνο στα δικά της καταστήματα και η Samsung συμφώνησε να προεγκαταστήσει μια σειρά εφαρμογών όπως το Skype, το Office και το OneDrive .

Αλλά όσον αφορά τη μοίρα των Windοws 10 Mobile, δεν έχει σημασία αν η Samsung λανσάρει ή όχι μια τέτοια συσκευή για έναν απλό λόγο: η έλλειψη συσκευών δεν ήταν το μόνο πρόβλημα του κινητού οικοσυστήματος της Microsoft και μια μόνο συσκευή ελάχιστη διαφορά μπορεί να κάνει.

Το Samsung Galaxy S8 είναι χωρίς αμφιβολία ένα αριστούργημα, οπότε αν μπορούσε να διαθέτει και την λειτουργία των Windοws 10 Mobile θα ήταν σαφώς μια σημαντική νίκη για τη Microsoft. Από την άλλη πλευρά όμως ένα τηλέφωνο δεν θα μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά, οπότε ακόμα και αν λανσαριστεί, το Galaxy S8 Windows τηλέφωνο θα ενισχύσει ελάχιστα τις πωλήσεις της πλατφόρμας.

Η έλλειψη συσκευών δεν ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα του Windοws Phone οικοσυστήματος, αν και ήταν σίγουρα ένα μεγάλο μειονέκτημα. Η έλλειψη υποστήριξης από τους προγραμματιστές, η οποία με τη σειρά της οδήγησε στην έλλειψη εφαρμογών και ο αργός ρυθμός με τον οποίο η Microsoft παρουσίασε ενημερώσεις είχε μεγάλο αντίκτυπο στα τηλέφωνα των Windοws.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS