ΑρχικήinetΝέο smartphone της Nokia κάνει την εμφάνιση του

Νέο smartphone της Nokia κάνει την εμφάνιση του

Η HMD ανακοίνωσε τρία νέα smartphones με την επωνυμία Nokia που κυκλοφορούν σε Android λειτουργικό σύστημα στην φετινή εκδήλωση του Mobile World Congress και η εταιρεία έχει ήδη αποκαλύψει ότι νέες premium συσκευές θα φτάσουν αργότερα φέτος. Nokia

Σε πρόσφατο βίντεο όμως μαζί με το Nοkia 8 παρουσιάζεται και άλλο ένα smartphone που δεν είχε συζητηθεί ποτέ. Επομένως, στην νέα σειρά Nοkia smartphones συναντάμε τέσσερις συσκευές ( Νοkia 3, Nοkia 5, Nοkia 8 και νέα απροειδοποίητη συσκευή).

Μια από τις συσκευές μοιάζει αρκετά με το Nοkia 6 αλλά με διαφορετική ρύθμιση της κάμερας στο πίσω μέρος σηματοδοτώντας έτσι ότι θα μπορούσε να είναι το Nοkia 7. To τέταρτο smartphone προσφέρει ρύθμιση διπλής κάμερας οπότε μάλλον μιλάμε για το Nοkia 8.

Άλλη μια λεπτομέρεια που μπορούμε να διακρίνουμε στο βίντεο είναι η υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών σε ένα από τα τηλέφωνα της Nοkia- πράγμα που σημαίνει ότι η HMD Global δεν επιθυμεί να ακολουθήσει την τακτική αφαίρεσης της υποδοχής όπως ακριβώς έχουν πράξει οι περισσότερες κατασκευαστικές smartphone. Μάλιστα, το Nοkia 8 φαίνεται να διαθέτει ένα μεταλλικό και γυάλινο σώμα καθώς και θύρα USB.

Στο Nοkia 9 μπορούμε να διακρίνουμε και τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων ο οποίος φαίνεται να είναι ενσωματωμένος στην οθόνη αν και αυτό δεν μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα. Επίσης, το Nοkia 9 αναμένεται να διαθέτει και αισθητήρα 22MP στο πίσω μέρος και θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 835 επεξεργαστή της Qualcomm με 6GB μνήμη RAM και 128GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης.

Να σημειώσουμε ότι το βίντεο προήλθε από ένα άτομο που συνεργάστηκε στενά με τη Nokia τα τελευταία χρόνια, προσθέτοντας έτσι βάρος στην αυθεντικότητα των κοινών πληροφοριών.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS