ΑρχικήReviewsΤο Samsung Galaxy Note 8 έρχεται με Dual-Lens κάμερα

Το Samsung Galaxy Note 8 έρχεται με Dual-Lens κάμερα

Μετά την κυκλοφορία του Galaxy S8 και S8 +, η Samsung επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του νέου Galaxy Note 8 και όπως είναι λογικό οι διαρροές σχετικά με τα χαρακτηριστικά του δεν έχουν σταματημό. Η πιο πρόσφατη αναφορά δηλώνει ότι το Galaxy Note 8 θα περιλαμβάνει μια εγκατάσταση διπλής κάμερας με 12MP και 13MP. Galaxy Note 8

Η Samsung σκόπευε να εισάγει ένα σύστημα διπλής κάμερας στο Galaxy S8 αλλά μάλλον επανεξέτασε το ενδεχόμενο και αποφάσισε να αντικαταστήσει τους δύο φακούς στο νέο smartphone. Παρ’ όλ’ αυτά, μια εγκατάσταση διπλής κάμερας αναμένεται να φτάσει σε ορισμένα smartphones της Galaxy C σειράς.

Η τελευταία αναφορά λοιπόν, αποκαλύπτει ότι το Galaxy Nοte 8 θα διαθέτει μια εγκατάσταση διπλού φακού στο πίσω μέρος με αισθητήρες 12MP και 13MP που θα επιτρέπουν έως και τριπλό οπτικό ζουμ.

Η τεχνολογία διπλής κάμερας θα μπορούσε να τοποθετηθεί μεταξύ του θέματος και του φόντου δημιουργώντας έτσι ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Σε άλλα νέα, το Galaxy Nοte 8 θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 835  επεξεργαστή της Qualcomm και μια κάμερα που  σίγουρα θα είναι καλύτερη από του Galaxy S8.

Έρχεται με μια οθόνη Infinity Display 6,3 ιντσών με παρόμοιες διαστάσεις με το Galaxy S8. Να σημειώσουμε ότι το μέγεθος της οθόνης θα είναι περίπου 0,1 ίντσες μεγαλύτερο από το Galaxy S8+ επιτρέποντας έτσι την εμφάνιση περισσότερου περιεχομένου.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν η Samsung θα προσφέρει οθόνη 4k στο επερχόμενο Galaxy Note 8 αλλά η πρόθεση της εταιρείας να επεκταθεί στο VR είναι γνωστή. Το Galaxy Nοte 8 θα κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο 2017 διαθέτοντας και την εικονική βοηθό, Bixby AI.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS