ΑρχικήUpdatesΤο Planner app της Microsoft ήρθε στα iPhones!

Το Planner app της Microsoft ήρθε στα iPhones!

Η Microsoft μόλις δημοσίευσε την επίσημη εφαρμογή Planner στο App Store για iPhone εφόσον η εταιρεία θέλει πλέον η συγκεκριμένη υπηρεσία να είναι διαθέσιμη και σε κινητές συσκευές.Microsoft

Αυτό σημαίνει ότι το iPhone θα είναι το πρώτο που θα αποκτήσει την Planner εφαρμογή και πιθανότατα στη συνέχεια ακολουθούν οι Android συσκευές. Να σημειώσουμε ότι μια εφαρμογή για τα Windows 10 βρίσκεται επίσης υπό επεξεργασία χωρίς όμως να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες περί αυτού.

Απαιτώντας μια συνδρομή στο Office 365, η εφαρμογή Microsoft Planner έρχεται στο App Store με ένα απλό UI που επιτρέπει στα μέλη της ομάδας να δημιουργούν νέα σχέδια, να οργανώνουν και να καταχωρούν εργασίες, να μοιράζονται αρχεία και συζητήσεις καθώς και να λαμβάνουν ενημερώσεις.

Στην εφαρμογή συναντάμε αρκετά νέα χαρακτηριστικά και ένα από αυτά είναι η δυνατότητα οπτικής οργάνωσης της εργασίας. Τι εννοούμε;

Κάθε σχέδιο έχει τον δικό του πίνακα όπου μπορείτε να οργανώσετε τις εργασίες σε κουβάδες. Επίσης μπορείτε να τις κατηγοριοποιήσετε ανάλογα με την κατάσταση τους ή σε ποιόν έχουν ανατεθεί. Για να ενημερώσετε την κατάσταση ή να αλλάξετε αναθέσεις απλά μεταφέρετε τις εργασίες μεταξύ των λιστών.

Η λειτουργία αυτή του Office 365 σας δίνει την δυνατότητα να συνεργαστείτε με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σας για  τα καθήκοντα σας, να επισυνάψετε φωτογραφίες, να τις μοιραστείτε με τους συναδέλφους σας, να συζητήσετε και να αποθηκεύσετε συνομιλίες στο cloud για πιο εύκολη πρόσβαση.

Φυσικά, εφόσον το Planner είναι διαθέσιμο εδώ και αρκετό καιρό, αν και τώρα προσφέρεται σε IPhone χρήστες είναι θέμα χρόνου μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του στις Android εκδόσεις. Όσο αφορά τα Windows phones πιθανότατα να το λάβουν στο μέλλον, χωρίς βέβαια μια τέτοια πληροφορία να έχει επιβεβαιωθεί.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS