ΑρχικήinetΟ Decco σας ειδοποιεί για τις κινήσεις των παιδιών σας

Ο Decco σας ειδοποιεί για τις κινήσεις των παιδιών σας

Είναι πολλές οι φορές μέσα στην ημέρα που εσείς οι γονείς αναρωτιέστε που ακριβώς βρίσκονται τα παιδιά σας μέσα στο σπίτι. Είστε αναγκασμένοι να «τρέχετε» συνεχώς πίσω τους γιατί φοβάστε μην χτυπήσουν ή μην κάνουν κάποια ζημιά. Σας παρουσιάζουμε μια νέα εφαρμογή που πιστεύουμε θα βοηθήσει πάρα πολύ και ονομάζεται Decco.

decco

Η νέα αυτή εφαρμογή φαίνεται να είναι εξωτερικά είναι αξιολάτρευτο τερατάκι αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας αισθητήρας κίνησης ο οποίος ειδοποιεί τους γονείς όταν τα παιδιά βγουν από το δωμάτιο τους. Και όταν λέμε τους ειδοποιεί εννοούμε ότι τους στέλνει ειδοποίηση στο κινητό.

Αρχικά κρεμάτε το τερατάκι σε οποιαδήποτε πόρτα, εμείς θα συνιστούσαμε την πόρτα του δωματίου του παιδιού σας , ορίζετε την τοποθεσία που το τοποθετήσατε ως βασική και στην συνέχεια η εφαρμογή θα σας ειδοποιεί για την οποιαδήποτε κίνηση.

Η εφαρμογή θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε όλες αλλά και στις περιπτώσεις των παιδιών με ειδικές ανάγκες που έχουν έναν λόγο παραπάνω να ξέρουν την παραμικρή κίνηση τους. Επίσης ένα ακόμη ατού της εφαρμογής αυτής είναι ότι δεν θα σας πάρουν χαμπάρι να παιδιά σας (ναι, είναι πολύ έξυπνα τα άτιμα) αφού απλά θα τους έχετε κάνει δώρο ένα γλυκούλη τερατάκι.

Τώρα θα γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή εάν το παιδί σας ξύπνησε και βγήκε από το δωμάτιο του ή απλά κάνει βολτίτσες…

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS