ΑρχικήUpdatesGoogle Lens: Αποκτάς πρόσβαση στους κωδικούς των WiFi

Google Lens: Αποκτάς πρόσβαση στους κωδικούς των WiFi

H Google εργάζεται πάνω σε πολλά νέα χαρακτηριστικά και έργα με ένα από αυτά το Google Lens. Το project αυτό είναι παρόμοιο με την αναζήτηση εικόνων της Google και χρησιμοποιεί την αναγνώριση αντικειμένων και σκηνών που επίσης συναντάμε στο Google Photos.Google Lens

Ως μέρος του Google Assistant, το Google Lens θα φτάσει σε όλα τα Android smartphones και tablets που τρέχουν σε Marshmallow και τις πιο σύγχρονες εκδόσεις του. Η τεχνολογία χρησιμοποιεί την οπτική αναγνώριση για να εντοπίσει και προτείνει δράσεις βασισμένες σε αντικείμενα που είναι ορατά στην κάμερα. Για να το χρησιμοποιήσουν οι Android χρήστες πρέπει να τοποθετήσουν την κάμερα του τηλεφώνου σε ένα αντικείμενο και να περιμένουν μέχρι να τακτοποιηθεί.

Στη συνέχεια το Google Assistant παρέχει προτάσεις ή ενέργειες βάσει των αναγνωρισμένων αντικειμένων.

Η Google πραγματοποίησε επίδειξη του Google Lens αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι οι χρήστες θα μπορούν να σαρώνουν ένα πραγματικό εστιατόριο θέτοντας απλώς την κάμερα τους σε αυτό. Φωτογραφίες και σχόλια θα προσφερθούν από το Google Maps ενώ το Google Assistant θα προσφέρει την δυνατότητα δημιουργίας κρατήσεων και τον ορισμό συμβάντων.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι το smartphone θα έχει την δυνατότητα σάρωσης δικτύου WIFI και του κωδικού πρόσβασης και το Google Lens θα πραγματοποιεί τις απαραίτητες προσαρμογές για να συνδέεται αυτόματα το τηλέφωνο στο εν λόγω δίκτυο χωρίς να χρειαστεί να πληκτρολογήσετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης και να προσδιορίσετε το δίκτυο από τις διαθέσιμες επιλογές.  

Επιπλέον, κατά την διάρκεια της συνομιλία με το Google Assistant, οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να αγγίξουν ένα κουμπί και να εισάγουν μια εικόνα την οποία ο AI βοηθός θα σαρώσει με την βοήθεια του Google Lens και θα παρουσιάσει σχετικές προτάσεις.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS