ΑρχικήReviewsΗ Panasonic λανσάρει ένα Windows 10 Laptop άκρως ανθεκτικό

Η Panasonic λανσάρει ένα Windows 10 Laptop άκρως ανθεκτικό

Η Panasonic ανακοίνωσε πρόσφατα την Toughbook 33, την τελευταία ανθεκτική συσκευή 2 σε 1 της εταιρείας με Windows 10 και δημιουργήθηκε για να αντέξει τις πιο ακραίες συνθήκες.

panasonic

Το νέο Toughbook αναπτύχθηκε από την αρχή για να είναι όσο το δυνατόν πιο ανθεκτικό, οπότε διαθέτει ένα πλήρως ανθεκτικό σχέδιο με κράμα μαγνησίου, το οποίο έδωσε MIL-STD-810G και IP65 για όλες τις καιρικές συνθήκες. Η συσκευή έρχεται με ένα ψηφιακό στυλό IP55 που λειτουργεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες, εγγυάται η εταιρεία.

Πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί σε εργοτάξια, η νέα Panasonic διαθέτει αντιανακλαστική οθόνη μέτρησης 12 ιντσών και με αναλογία διαστάσεων  3:2 με ανάλυση 2160×1440 pixels.

Από την άποψη της απόδοσης, το Toughbook έρχεται πραγματικά με την καλύτερη. Υπάρχουν δύο εκδόσεις, δηλαδή ένα τσιπ Intel Core i5-7300U vPro 2.6GHz (με προαιρετικό i7 7600U) και μονάδα Intel Core i5-6300U vPro 2.4GHz (αυτή τη φορά με i7-6600U που πωλείται προαιρετικά). Και οι δύο διαμορφώσεις λειτουργούν με τα Windows 10 Pro, αλλά το τελευταίο μπορεί να υποβαθμιστεί και στα Windows 7 Pro.

Υπάρχει επίσης μέχρι 16GB μνήμη RAM και μέγιστη αποθήκευση 256GB, με μια μπαταρία που υποτίθεται ότι προσφέρει έως και 20 ώρες αυτονομίας. Ωστόσο, η Panasonic σχεδίασε τη θήκη μπαταριών με διάταξη διπλής μονάδας, οπότε υποστηρίζει αντικατάσταση μπαταριών με εναλλαγή καυσαερίων.

Υπάρχουν πάρα πολλά είδη προσθέτων λειτουργιών, όπως κάμερες, Windows Hello υποστήριξη για αναγνώριση προσώπου, ίριδα και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, μια σειρά αξεσουάρ όπως σαρωτές barcode, καθώς και ένα αποσπώμενο πληκτρολόγιο που πωλείται ξεχωριστά.

Όλα αυτά δεν είναι φθηνά και το Toughbook θα κυκλοφορήσει αυτό το μήνα ξεκινώντας από 3.650 δολάρια. Είναι αυτονόητο ότι όσο πιο ψηλά βρίσκεστε, τόσο περισσότερο πρέπει να πληρώσετε.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS