ΑρχικήinetΗ Lenovo λανσάρει χρωματιστά Laptops με Windows 10

Η Lenovo λανσάρει χρωματιστά Laptops με Windows 10

H Lenovo λανσάρει μια ανανεωμένη έκδοση των φορητών υπολογιστών IdeaPad, αυτή τη φορά τρία μοντέλα που θα διαθέσιμα τον Ιούνιο σε μια σειρά πολύχρωμων εκδόσεων.

lenovo

Οι νέοι φορητοί υπολογιστές, όπως το 720S, το 320S και το πρότυπο 320, θα πωλούνται σε λευκό, μαύρο, ασημί, μπλε, κόκκινο και μοβ και θα έρχονται με οθόνες μεταξύ 15 και 17 ιντσών.

Το Lenovo IdeaPad 320, για παράδειγμα, έρχεται με οθόνη 15 ιντσών και θα διατίθεται από 439,99 δολάρια, καθώς είναι η πιο προσιτή διαμόρφωση από την ανανεωμένη σειρά. Οι τιμές αυξάνονται καθώς πηγαίνετε σε καλύτερο hardware, οπότε αν επιλέξετε την έκδοση 17 ιντσών, η τιμή εκκίνησης των 489,99 δολαρίων σχεδόν διπλασιάζεται αν επιλέξετε το τσιπ Intel Core i7, 16GB RAM και 2TB αποθήκευσης.

Από την άλλη πλευρά, εάν θέλετε τα καλύτερα, πρέπει να διαλέξετε το 720S, που διαθέτει οθόνη Full HD 14 ιντσών και μπορεί να εξοπλισθεί με επεξεργαστή Intel Core i7, αποθήκευση 512GB και μνήμη RAM 1GB. Η τιμολόγηση για αυτό το μοντέλο ξεκινά από  969,99 δολάρια, αλλά προφανώς θα πρέπει να πληρώσετε σημαντικά περισσότερα αν θέλετε καλύτερο hardware.

Το 720S είναι το πιο premium IdeaPad και έρχεται με ένα νέο σχεδιασμό που μειώνει τα bezels, ενώ η ίδια η Lenovo ισχυρίζεται ότι διαθέτει οθόνη 14 ιντσών στο πλαίσιο ενός φορητού υπολογιστή 13 ιντσών. Χρησιμοποιεί σκελετό από μαγνήσιο και αλουμίνιο και διατίθεται σε δύο χρώματα, συγκεκριμένα χρυσό και ασημί.

Δεδομένου ότι όλα τρέχουν τα Windows 10, η Lenovo προσφέρει επίσης κάποιες δυνατότητες για να αξιοποιήσει στο έπακρο το λειτουργικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για το Windows Hello, το οποίο επιτρέπει τη χρήση βιομετρικού ελέγχου ταυτότητας για την προστασία της επιφάνειας εργασίας σας, αν και αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο με τα ακριβότερα 720S.

Οι πωλήσεις των νέων φορητών υπολογιστών θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα και η Lenovo αναφέρει ότι περιλαμβάνονται στην καμπάνια back-to-school, αν και είναι λίγο πολύ νωρίς γι ‘αυτό αφού είμαστε ακόμη στον Μάιο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS