ΑρχικήinetΤο κλείσιμο του ExtraTorrent δεν εμποδίζει τα δίκτυα διανομής

Το κλείσιμο του ExtraTorrent δεν εμποδίζει τα δίκτυα διανομής

Τα Ettv και EtHd συνεχίζουν παρά το γεγονός ότι το ExtraTorrent κλείνει μόνιμα

ExtraTorrent

Αυτή την εβδομάδα, η κοινότητα των torrent έλαβε ένα μεγάλο πλήγμα, όταν το μίας δεκαετίας torrent – ExtraTorrent – έκλεισε μόνιμα. Η κίνηση πραγματοποιήθηκε χωρίς προφανή λόγο με τον διαχειριστή SaM του ExtraTorrent να δηλώνει απλά ότι “είναι καιρός να πούμε αντίο”. Ωστόσο, το καλό σε αυτή την ιστορία είναι ότι η κοινότητα κατάφερε να ξεπεράσει αυτό το αιφνίδιο συμβάν και να προχωρήσει.

Η μεγάλη μετανάστευση

Λίγες μέρες μετά τη διάδοση των ειδήσεων, τα πράγματα έχουν αρχίσει να διευθετούνται, με τους χρήστες του ExtraTorrent να μετακινούνται σε άλλους ιστότοπους, με τους The Pirate Bay, Torrentz2 και RARBG να αναφέρουν σημαντική αύξηση στους χρήστες τους. Αυτό που έχει επίσης επιβεβαιωθεί – σίγουρα καταρρίπτοντας τους φόβους πολλών χρηστών – είναι ότι πολλοί διακεκριμένοι μεταφορτωτές και ομάδες αποστολέων δεν έκλεισαν με τον ιστότοπο.

Την περασμένη Πέμπτη, λίγο μετά το κλείσιμο του ιστότοπου, ο διαχειριστής του ExtraTorrent SaM δήλωσε ότι η ομάδα διανομής torrent ταινιών ETRG θα κλείσει επίσης για πάντα. Ταυτόχρονα όμως αναφέρθηκε, ότι αυτό ίσως να μην ισχύει για κάθε άτομο που μεταφορτώνει.

Και πραγματικά, αυτές οι ομάδες έχουν ανεβάσει πλήθος torrents σε άλλες περιοχές torrent, προς μεγάλη ικανοποίηση των μαζών, κρατώντας έτσι το πνεύμα του ET ζωντανό. Ένα πλήθος torrents έχει εντοπιστεί στο The Pirate Bay, που σηματοδοτεί μια μετακίνηση των uploaders μαζί με τους χρήστες. Ένας άλλος δημοφιλής uploader o DDR, έχει επίσης επιβεβαιωθεί ότι συνεχίζει να ανεβάζει torrents.

Η κληρονομιά Torrent

Η κληρονομιά του ExtraTorrent θα συνεχίσει να ζει με τη μορφή του ExtraImage – ενός ιστότοπου φιλοξενίας εικόνων που ήταν η επιλεγμένη υπηρεσία φιλοξενίας για πολλούς. Μια θλιβερή είδηση ​​όμως συνοδεύει τη θετικότητα. Ο εσωτερικός κωδικοποιητής FUM του ET, ο οποίος είναι γνωστός για τις τηλεοπτικές εκπομπές υψηλής ποιότητας, επίσης θα σταματήσει να λειτουργεί.

Ο πλήρης αντίκτυπος του έκτακτου τερματισμού λειτουργίας θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες. Ενώ μια μεγάλη κοινότητα έκλεισε αυτή την εβδομάδα, με πλήθος uploaders να χάνουν τη βάση τους, αυτό το περιστατικό – όπως και πολλά παρόμοια πριν από αυτό, αποδεικνύουν την ανθεκτικότητα της κοινότητας torrent.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS