ΑρχικήinetKυκλοφόρησε νέο Surface βίντεο πριν το λανσάρισμα του Updated μοντέλου

Kυκλοφόρησε νέο Surface βίντεο πριν το λανσάρισμα του Updated μοντέλου

Η Microsoft θα πραγματοποιήσει μια νέα εκδήλωση Surface αργότερα σήμερα στη Σαγκάη και μόλις λίγες ώρες πριν από τη διάσκεψη, η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα βίντεο  για να αναδείξει ολόκληρο το lineup και να υποδείξει ότι περισσότερα έρχονται ως μέρος αυτής της σειράς συσκευών.

microsoft surface

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Twitter από τον Panos Panay, τον υπεύθυνο για τα πάντα για το Surface και ο οποίος αναμένεται να κάνει μια παρουσίαση στην Σαγκάη και να παρουσιάσει μια ενημερωμένη συσκευή.

Το επίσημο κλιπ παρουσιάσει το πώς εξελίχθηκε το Surface lineup με την πάροδο του χρόνου, παρουσιάζοντας τις αντιδράσεις των οπαδών μετά την κυκλοφορία του προϊόντος και τονίζοντας μερικές επιτυχίες των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το Surface για την επιχείρησή τους.

Ωστόσο, το σημερινό προϊόν που αποκαλύπτεται, είναι πιθανό να μην είναι ένα Surface νέας γενιάς, αλλά μια ανανέωση του υπάρχοντος μοντέλου, με επίκεντρο αυτή τη φορά το hardware.

Διαρροές που είχαν κατακλύσει το διαδίκτυο ανέφεραν πρόσφατα ότι το επόμενο μοντέλο Surface δεν θα ήταν μια πλήρως αναβαθμισμένη συσκευή, αλλά μόνο το υπάρχον Surface Pro 4 με κάποιες αναβαθμίσεις.

Ως αποτέλεσμα, είναι πιθανό να έρθει με Kaby Lake chips, περισσότερη μνήμη RAM και αποθήκευση, αλλά και με ενημερωμένα εξαρτήματα όπως ένα νέο Surface Pen και νέα πληκτρολόγια. Στην πραγματικότητα, η ίδια η Microsoft  κυκλοφόρησε νέα πληκτρολόγια Surface νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και υπάρχει μια καλή πιθανότητα όλα να καλύπτονται από την Alcantara.

Είναι επίσης πιθανό αυτή η νέα έκδοση να φέρει μια αλλαγή όσον αφορά την ονομασία του προϊόντος, καθώς η Microsoft πιστεύεται ότι σχεδιάζει την απομάκρυνση της αρίθμησης και αποκαλεί την συσκευή μόνο “Surface Pro.”

Η εκδήλωση δεν θα μεταδοθεί ζωντανά, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει ότι δεν έχει προγραμματιστεί ένα προϊόν νέας γενιάς, αν και η Microsoft προτίθεται να μοιραστεί όλες τις νέες πληροφορίες στο Twitter και τα άλλα κανάλια κοινωνικών μέσων. Αναμένεται το νέο Surface να βγει στις αγορές τον επόμενο μήνα, με τις προ-παραγγελίες να ξεκινάνε αυτή την εβδομάδα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS