ΑρχικήReviewsΗ Samsung κυκλοφορεί το Galaxy Wide 2 με 2GB RAM

Η Samsung κυκλοφορεί το Galaxy Wide 2 με 2GB RAM

Η Samsung μόλις αποκάλυψε ένα νέο budget smartphone στην πατρίδα της την Κορέα, μια συσκευή που φέρει κάποιες προδιαγραφές low-end, συμπεριλαμβανομένων 2GB μνήμης RAM και μόνο 16GB εσωτερικής αποθήκευσης. Το Galaxy Wide 2 είναι ο διάδοχος του περσινού Galaxy Wide, σύμφωνα με μια έκθεση.

samsung

Το Galaxy Wide 2 έρχεται με οθόνη LCD HD 5,5 ιντσών με γυάλινη καμπύλη 2,5D και κάμερα 13MP στο πίσω μέρος με διάφραγμα f / 1,9. Στο μπροστινό μέρος, το τηλέφωνο διαθέτει κάμερα 5MP για να πραγματοποιεί κλήσεις βίντεο και για να βγάζετε selfie.

Επιπλέον, τρέχει επεξεργαστή οκταπύρηνης τεχνολογίας 64bit, 1.6GHz, σε συνδυασμό με 2GB μνήμης RAM και μόνο 16GB εσωτερικής αποθήκευσης, με δυνατότητα προσθήκης 256GB επιπλέον χρησιμοποιώντας κάρτα microSD. Τρέχει το Android 7.0 Nougat και διαθέτει μια μπαταρία 3.300 mAh.

Η τιμή του φτάνει περίπου $ 266 στην κορεατική εταιρεία SK Telecom, ενώ η τιμή φτάνει μόλις $ 89 μετά τις εκπτώσεις. ο Galaxy Wide ήταν το smartphone με τις καλύτερες πωλήσεις στην SK Telecom πέρυσι, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Samsung λανσάρισε έναν διάδοχο. Το Galaxy Wide 2 διατίθεται σε δύο επιλογές χρώματος, ασημί και μαύρο.

Το Samsung Galaxy Wide 2 φέρει τον κωδικό αριθμό SM-J727S, το ίδιο με το Galaxy J7 (2017), αλλά ο σχεδιασμός είναι αρκετά διαφορετικός από τις πρόσφατες διαρροές. Συγκεκριμένα, οι γραμμές κεραίας στο πίσω μέρος του Galaxy Wide 2 και ο συνολικός σχεδιασμός του τηλεφώνου φαίνεται να μοιάζουν με το Galaxy J7 Perx που λανσαρίστηκε πρόσφατα από την Samsung στη Sprint. Ακόμα και η τιμή είναι αρκετά παρόμοια, ενώ οι προδιαγραφές είναι ίδιες.

Το Galaxy J7 (2017) είναι η βασική παραλλαγή του J7 και αναμένεται να διαθέτει διαφορετικό σχέδιο σε σχέση με το Galaxy J7 Prime ή το Perx. Επιπλέον, θα διατίθεται σε περισσότερες επιλογές χρωμάτων, αλλά οι εσωτερικές προδιαγραφές θα πρέπει να παραμείνουν περίπου ίδιες. Μαζί με το Galaxy J7 (2017), το Galaxy J5 (2017) θα πρέπει να κάνει το ντεμπούτο του σύντομα, με χαμηλότερες προδιαγραφές σε σύγκριση με το Galaxy J7 ή ακόμα και το Galaxy Wide 2.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS