ΑρχικήinetΤο ExtraTorrent επιστρέφει ως ExtraTorrent.cd ?

Το ExtraTorrent επιστρέφει ως ExtraTorrent.cd ?

Update 25/05/2017: Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά του Τorrentfreak φαίνεται πως το ExtraTorrent.cd πρόκειται για ένα mirror του Pirate Bay μεταμφιεσμένο με το design του Εxtratorrent. (Με απλά λόγια, το ExtraTorrent.cd εμφανίζει torrents από το Pirate Bay).

Οι χρήστες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί καθώς η άμεση επανεμφάνιση torrent ιστοσελίδων μπορεί να κρύβει κινδύνους!

επιστρέφει

Το ExtraTorrent επιστρέφει χάρη στους uploaders και τον πρώην διαχειριστή του παλιού ιστοτόπου extratorrent.cc

Όταν το ExtraTorrent σταμάτησε να λειτουργεί, στις 14 Μαΐου 2017, οι περισσότεροι πίστεψαν ότι κρυβόταν κάτι περισσότερο από μια απλή βλάβη στο σύστημα. Ο SAM, ο ιδιοκτήτης του ExtraTorrent επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους μας στις 17 Μαΐου, αφήνοντας ένα μήνυμα στο ExtraTorrent ότι κλείνει μόνιμα.

Αυτή η είδηση ​​ήταν αρκετά σοκαριστική για την κοινότητα torrent. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και η ανακοίνωση ​​ότι τα Pirate Bay και KickAss Torrents είχαν μπλοκαριστεί σε ορισμένες χώρες όπως η Αυστραλία. Ωστόσο, σήμερα έχουμε κάποια καλά νέα για τους λάτρεις του torrent.

Το ExtraTorrent επιστρέφει ?

Το ExtraTorrent φαίνεται πως επιστρέφει !!! Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρώην admin του κλειστού πλέον ExtraTorrent. Σύμφωνα με το μήνυμα, μια ομάδα ανθρώπων που δήλωσαν ότι ήταν πρώην διαχειριστές και uploaders του πρώην ExtraTorrent «ανέστησαν» το νεκρό Extratorrent.cc. Μάλιστα η νέα του ονομασία είναι ExtraTorrent.cd.

Ρίχνοντας μια ματιά στο ExtraTorrent.cd, φαίνεται πως είναι κλώνος του πρώην ΕΤ. Η μηχανή αναζήτησης είναι εξίσου καλή με του προηγούμενου ExtraTorrent.

“Είμαστε μια ομάδα uploaders & admin από το ExtraTorrent. Όπως γνωρίζετε, ο SAM από το ExtraTorrent έκλεισε τον ιστότοπο υπό την πίεση των αρχών. Ήμασταν βαθύτατα σοκαρισμένοι και εργαστήκαμε σκληρά για να επιστρέψουμε online με όλα τα προηγούμενα δεδομένα ” λέει το μήνυμα.

“Έχουμε αναστήσει με επιτυχία τη δόξα του παλιού ιστότοπου στο extratorrent.cd, με όλα τα διαθέσιμα δεδομένα. Είναι live και νέα δεδομένα ενημερώνονται συνεχώς. Ορισμένες μικρές λειτουργίες δεν πραγματοποιούνται ακόμα, ωστόσο αυτό θα διορθωθεί.”

Ενώ το πρόσφατα αναστημένο ExtraTorrent.cd είναι μια σπουδαία είδηση ​​για την κοινότητα torrents, παρακαλούμε να είστε αρκετά επιφυλακτικοί, καθώς ο SAM είχε προειδοποιήσει για κλώνους και αντιγραφείς που θα μπορούσαν να αναδυθούν μετά την κατάρρευση του ExtraTorrent.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS