ΑρχικήUpdatesΗ Google έρχεται πιο κοντά στην οικογένεια

Η Google έρχεται πιο κοντά στην οικογένεια

Η Google επεκτείνει σταδιακά τις εφαρμογές της, ώστε να λειτουργούν καλύτερα για την οικογένεια

οικογένειαΜια αξιοσημείωτη προσθήκη αποτελεί και το Family Link, ένας τρόπος για να χρησιμοποιούν τα παιδιά τα apps της Google, με την επίβλεψη όμως του γονέα ή του κηδεμόνα τους.

Η εταιρεία επεκτείνει τώρα τις οικογενειακές της προσφορές σε πολλές ακόμα εφαρμογές, όπως το YouTube TV και το ημερολόγιο Google, όπως ανακοίνωσε χθες.

Το YouTube TV που κυκλοφόρησε πρόσφατα, συνοδεύεται από οικογενειακούς λογαριασμούς και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και σε 6 συσκευές. Στο Ημερολόγιο Google, ένα νέο “οικογενειακό ημερολόγιο” διευκολύνει τη δημιουργία ενός βελτιωμένου ημερολογίου για τον προγραμματισμό των οικογενειακών δραστηριοτήτων.

Ομοίως, οι σημειώσεις του Google Keep μπορούν να μοιραστούν με το «Google Family» και να χρησιμοποιηθούν για πράγματα όπως η λίστα για τα ψώνια. Τέλος, οι νέες δυνατότητες κοινής χρήσης του Google Photos επίσης ενδείκνυνται για οικογένειες. Μία οικογένεια μπορεί να ξεκινήσει με αυτά τα χαρακτηριστικά, δημιουργώντας ένα Google family. Τα χαρακτηριστικά αυτά κυκλοφορούν σήμερα.

Τα προϊόντα της Google που απευθύνονται στην οικογένεια είναι ακόμα καινούργια, αλλά έχουν κάνει ένα καλό ξεκίνημα. Καθώς η εταιρεία στρέφεται ολοένα και περισσότερο προς τις προσφορές που προορίζονται για οικογένειες, ειδικά με το Google Home, είναι σημαντικό για αυτή να διασφαλίσει ότι όλα τα προϊόντα της λειτουργούν καλά για τις οικογένειες αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS