ΑρχικήUpdatesNέο χαρακτηριστικό του Instagram σε βοηθάει να καθαρίσεις το προφίλ σου

Nέο χαρακτηριστικό του Instagram σε βοηθάει να καθαρίσεις το προφίλ σου

Οποιοσδήποτε Instagrammer γνωρίζει ότι ένα προσεκτικά επιμελημένο προφίλ είναι εξαιρετικά σημαντικό. Μερικές φορές, αυτό σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να διαγράψετε παλιές φωτογραφίες που δεν σας αρέσουν πλέον ή που δεν εμπλέκονται με το υπόλοιπο προφίλ σας.

instagram

Σύντομα, όμως, μπορεί να έχετε κάποιο μεσαίο έδαφος ανάμεσα στη διατήρηση μιας εικόνας που δεν σας αρέσει και τη διαγραφή της για πάντα.

Αυτό συμβαίνει επειδή το Instagram μπορεί σύντομα να προσφέρει μια τρίτη επιλογή: αρχείο. Η εταιρεία δοκιμάζει αυτή τη στιγμή μια λειτουργία που σας επιτρέπει να αποκρύψετε φωτογραφίες από το προφίλ σας χωρίς να διαγράψετε πλήρως την ανάρτηση.

Παρόμοια με τη λειτουργία που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε ιδιωτικά φωτογραφίες άλλων χρηστών, η δυνατότητα αρχειοθέτησης μεταφέρει τις αναρτήσεις σε ξεχωριστή ενότητα της εφαρμογής. Αφού αρχειοθετηθούν, οι οπαδοί σας δεν θα είναι πλέον σε θέση να βλέπουν την ανάρτηση, αν και μπορείτε ακόμα να βλέπετε σχόλια και επισημάνσεις πριν από την αρχειοθέτηση της ανάρτησης.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να επαναφέρετε την φωτογραφία πίσω στο προφίλ σας αν αλλάξετε γνώμη. Η λειτουργία αυτή τη στιγμή είναι ακόμα μια δοκιμή και δεν είναι σαφές πότε μπορεί να κάνει το Instagram να την επισημοποιήσει.

“Πάντα δοκιμάζουμε νέους τρόπους για να βελτιώσουμε την εμπειρία του Instagram”, ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Instagram σε μια δήλωση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS