ΑρχικήReviewsXiaomi Mi Max 2: Έρχεται με ακόμα υψηλότερες προδιαγραφές

Xiaomi Mi Max 2: Έρχεται με ακόμα υψηλότερες προδιαγραφές

Η Xiaomi μόλις αποκάλυψε το νέο  Mi Max 2 το οποίο έρχεται με μερικές πολύ ισχυρές προδιαγραφές σε αρκετά προσιτή τιμή. Το phablet είναι εξολοκλήρου από μέταλλο ενώ στο πίσω μέρος συναντάμε μια single-lens κάμερα.Xiaomi

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά- το Xiaοmi Mi Max 2 έχει μια αρκετά παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχο του. Στη νέα συσκευή θα βρούμε έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, στη δεξιά πλευρά όλα τα φυσικά κουμπιά  και στην αριστερή τον δίσκο της κάρτας SIM. Τα ίδια κουμπιά που συναντήσαμε κάτω από την οθόνη του Xiaοmi Mi Max 1, θα συναντήσουμε και στο επερχόμενο phablet.

Εκτός από το LED flash που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της πίσω κάμερας δεν θα παρατηρήσουμε άλλες διαφορές μεταξύ των δύο εκδόσεων. Το μέγεθος της οθόνης παραμένει ίδιο, στις  6,44 ίντσες καθώς και η ανάλυση της οθόνης που φτάνει τα 1080 x 1920 pixels.

Στο εσωτερικό της συσκευής, η χωρητικότητα RAM είναι 4GB με δύο επιλογές εσωτερικής μνήμης, είτε 64GB είτε 128GB. Θα τροφοδοτείται από έναν Snapdragon 625 επεξεργαστή  σε συνδυασμό με Adreno 506 μονάδα επεξεργασίας γραφικών.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας αυξήθηκε στα 5.300mAh και πλέον προσφέρετε γρήγορη φόρτιση μέσω QuickCare 3.0 της Qualcomm. Η πίσω κάμερα διαθέτει 12MP Sony IMX386 αισθητήρες ενώ η δευτερεύουσα 5MP. Να σημειώσουμε ότι στη κορυφή του τηλεφώνου είναι τοποθετημένο ένα blaster IR που τρέχει σε Android Nougat με MIUI 8. Επιπλέον, το Xiaοmi Mi Max 2 προσφέρει και στερεοφωνικά ηχεία.

Σχετικά με την τιμολόγηση, η παραλλαγή των 64GB μνήμης πωλείται για 247 δολάρια ενώ εκείνη των 128GB για 291 δολάρια. Το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο από την 1 Ιουνίου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS