ΑρχικήinetΤι κοινό έχουν το Galaxy S8 με τα Pixel της Google;

Τι κοινό έχουν το Galaxy S8 με τα Pixel της Google;

Το Galaxy S8 σηματοδότησε την εισαγωγή πολλών νέων δυνατοτήτων στη οικογένεια των smartphones της Samsung συμπεριλαμβανομένου της νέας εικονικής βοηθού, Bixby, και μια τεράστια οθόνη που δεν αφήνει περιθώρια για κανένα άλλο χαρακτηριστικό.  Galaxy S8

Η αλήθεια είναι ότι η  Infinity οθόνη στο Galaxy S8 εξαφάνισε το φυσικό κουμπί από το μπροστινό πλαίσιο και αντικατέστησε τα κουμπιά πλοήγησης υλικού και χωρητικότητας με εκείνα που εμφανίζονται στην οθόνη.

Πληροφοριακά, τα πιο παραγωγικά smartphones που χρησιμοποιούν κουμπιά πλοήγησης είναι τα Pixel smartphones της Google τα οποία προσφέρουν εμπειρία Android και έναν σχεδιασμό που δεν μπορεί να βρεθεί στα smartphones της Samsung. Οι χρήστες που είναι λάτρεις του Android σχεδιασμού μπορούν να προσθέσουν μια κάλυψη στα κουμπιά χωρητικότητας  του Galaxy S8 για να μοιάζουν έτσι περισσότερο με τα Pixel phones.

Αν και τα κουμπιά της Samsung δεν τηρούν τις Android οδηγίες, τα Galaxy S8 και S8 Plus προσφέρουν στους χρήστες τη δυνατότητα να αλλάξουν την τοποθεσία τους και ορισμένες από τις ενέργειες που τους έχουν αποδοθεί. Βέβαια, ο πραγματικός σχεδιασμός δεν μπορεί να αλλάξει από το μενού ρυθμίσεων της Samsung. Μια overlay εφαρμογή όμως επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν τα κουμπιά χωρητικότητας να μοιάζουν αρκετά με τα Pixel smartphones.

Η εφαρμογή εγκαθιστά ένα κάλυμμα το οποίο ουσιαστικά καλύπτει την εμφάνιση των πραγματικών κουμπιών από κάτω, χωρίς όμως να τα αντικαθιστά. Επιπλέον, όταν οι χρήστες αγγίζουν τα κουμπιά η πρόσοψη εξαφανίζεται για ένα δευτερόλεπτο καθώς η κάλυψη δεν καλύπτει κινούμενα σχέδια. Να σημειώσουμε ότι το home button στην οθόνη κλειδώματος εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το αρχικό σχέδιο της Samsung χωρίς δηλαδή να αντικατασταθεί από εφαρμογή τρίτων.  

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS