ΑρχικήinetΤο iPhone 6s σώζει την ζωή θύματος της επίθεσης του Manchester

Το iPhone 6s σώζει την ζωή θύματος της επίθεσης του Manchester

Η Lisa Bridgett είναι ένα από τα θύματα της βομβαρδιστικής επίθεσης του Manchester η οποία σώθηκε χάρη στο iPhone 6s της. Πως έγινε αυτό θα μας πείτε…και με το δίκιο σας. Η νεαρή κοπέλα μιλούσε στο τηλέφωνο κατά την διάρκεια της έκρηξης και η συσκευή κατόρθωσε να απομακρύνει και να επιβραδύνει τα εκρηκτικά βλήματα.iPhone 6s

Η έκρηξη που σημειώθηκε τη Δευτέρα στο Manchester της Αγγλίας θα μπορούσε να αποβεί θανατηφόρα για τη Lisa Bridgett. Το iPhone 6 κατάφερε να αποτρέψει τα βλήματα που αποδείχθηκαν, δυστυχώς, μοιραία για πολλά άτομα που παρακολούθησαν τη συναυλία της Ariana Grande την συγκεκριμένη μέρα.

Ωστόσο, η νεαρή κοπέλα υπέφερε από τραυματισμούς λόγω της επίθεσης καθώς ένα κομμάτι μόλυβδου έκοψε το δάχτυλο της και πέρασε ξυστά από το μάγουλο της. Ευτυχώς, το iPhone απέρριψε την τροχιά του μεταλλικού κομματιού αποτρέποντας έτσι την θανατηφόρα πληγή στο κεφάλι της.

Ο σύζυγος της Lisa δημοσίευσε τις εικόνες του smartphone της στο Facebook, δείχνοντας πως το κομμάτι μετάλλου κατάφερε να σχίσει το πλαίσιο αλουμινίου του iPhone 6s, το μεγάφωνο και ακόμη και την οθόνη. Τα συστήματα όμως ήταν αρκετά ισχυρά για να επιβραδύνουν τα κομμάτια και να σώσουν την ζωή της κοπέλας.

Να σημειώσουμε ότι το iPhone 6s έχει σχεδιαστεί ελαφρώς πιο ισχυρό από τους προκατόχους του, γεγονός που έδωσε στο τηλέφωνο την απαραίτητη δύναμη προς όφελος της Lisa.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα προϊόν της Apple έχει καταφέρει να σώσει την ζωή του ιδιοκτήτη του. Τον Ιανουάριο, ένα MacBook Pro κατάφερε να αποτρέψει μια αδέσποτη σφαίρα κατά τη διάρκεια γυρίσματος σε αεροδρόμιο της Φλόριντας σώζοντας έτσι την ζωή του ιδιοκτήτη του. Το ίδιο περιστατικό είχε συμβεί και με ένα Huawei P8 Lite  επίσης πέρσι.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS