ΑρχικήinetΜην γελάσετε: Το 3 χρόνων iPhone 6 με 32GB λανσάρεται στην Αγγλία

Μην γελάσετε: Το 3 χρόνων iPhone 6 με 32GB λανσάρεται στην Αγγλία

Παρόλο που είναι ήδη τριών χρόνων, η εταιρεία μάλλον εξακολουθεί να βλέπει το iPhone 6 ως ένα εξαιρετικά συναρπαστικό προϊόν, οπότε το ανανέωσε με μια έκδοση των 32GB νωρίτερα αυτό το έτος.

iphone

Αυτό το νέο μοντέλο απευθύνθηκε κυρίως στις αναδυόμενες αγορές, όπου οι περισσότεροι πελάτες δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά ένα νέο iPhοne, αλλά η Apple το φέρνει τώρα στις περισσότερες μεγαλύτερες αγορές της.

Το 32 GB iPhone 6 προσγειώθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και αυτή την εβδομάδα, και παρόλο που υποτίθεται ότι είναι λίγο πιο προσιτό, δεν είναι. Η Carphone Warehouse πωλεί τη συσκευή για £ 399 ($ 515) ξεκλειδωμένη ή με δόσεις για δύο χρόνια με τιμές £ 29 το μήνα.

Αρχικά, το iPhone 6 ήταν διαθέσιμο μόνο με αποθηκευτικούς χώρους 16GB, 64GB και 128GB, αλλά δεδομένου ότι η Apple εγκατέλειψε την έκδοση των 16GB για τις νέες γενιές, η εταιρεία αποφάσισε να δρομολογήσει ένα ανανεωμένο μοντέλο του iPhοne 6 καθώς και περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους.

Το iPhοne 6GB 32GB προοριζόταν κυρίως για αναπτυσσόμενες χώρες, όπου η Apple δυσκολεύεται να πουλήσει πιο δαπανηρές συσκευές, αλλά μετά από να ζήσει στην Ασία, το smartphone προσγειώθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη.

Εκτός από την αναβάθμιση αποθήκευσης, αυτό το iPhοne είναι ακριβώς η ίδια συσκευή που λανσαρίστηκε το 2014. Έρχεται με ένα chip Apple A8 και διαθέτει 1GB RAM, με κάμερα 8 megapixel στο πίσω μέρος και κάμερα 1,2 megapixel μπροστά για selfies και βιντεοκλήσεις.

Από την άλλη πλευρά, αυτό το iPhone έρχεται με μια υποδοχή ακουστικών, οπότε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα παλιά ακουστικά σας για να ακούσετε τη μουσική σας, μπορείτε να το κάνετε χωρίς άλλο προσαρμογέα.

Η πιο προσιτή έκδοση του iPhone 7 (Silver με 32GB αποθήκευσης) μπορεί να γίνει δική σας στο Ηνωμένο Βασίλειο για £ 599, γι ‘αυτό θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσοι πελάτες πηγαίνουν για την έκδοση του 2014 δεδομένης της τεράστιας διαφοράς τιμής μεταξύ των δύο, αλλά και το ξεπερασμένο hardware.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS