ΑρχικήgiveawayBitdefender Total Security 2017: Οι Νικητές Του Διαγωνισμού

Bitdefender Total Security 2017: Οι Νικητές Του Διαγωνισμού

[su_heading size=”14″ margin=”10″]Διαγωνισμός Bitdefender Total Security Multi-Device 2017[/su_heading][su_spacer size=”10″]

Αγαπητοί αναγνώστες,

Ο μεγάλος διαγωνισμός που διοργανώθηκε από το Secnews.gr σε συνεργασία με το Bitdefender.gr έφτασε στο τέλος του! 15 τυχεροί κερδίζουν από μια τριπλή άδεια χρήσης για το Bitdefender Total Security Multi-Device 2017, μια ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας για Windows, Mac OS και Android συσκευές. Σας ευχαριστούμε όλους για την μεγάλη συμμετοχή σας!

Bitdefender

[su_note note_color=”#fcfbf5″ text_color=”#494134″ radius=”1″]Το Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 προσφέρει ισχυρή προστασία ακόμη και από τα πιο προηγμένα κακόβουλα λογισμικά και παρέχει λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής σε πολλαπλές πλατφόρμες – και όλα αυτά χωρίς να επιβραδύνει τις συσκευές σας.[/su_note]

Oι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν και μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (στο email που δήλωσαν κατά τη συμμετοχή τους) με αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο ενεργοποίησης της άδειας χρήσης και την εγκατάσταση του προϊόντος.

[su_box title=”Aκολουθούν τα ονόματα των δεκαπέντε τυχερών* που κερδίζουν από μια άδεια χρήσης** για το Βitdefender Total Security 2017. Συγχαρητήρια σε όλους!” box_color=”#f5f8ea” title_color=”#103a13″ radius=”0″]1.Aggelos Retze
2.George Mavridis
3.Billy (Vassilis Theodosiadis)
4.Aris Tsatsaronis
5.ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΡΗΣ
6.Mpampis Eleftheriou
7.Sarmousaklis Sarmousaklis
8.Simon Slavik
9.Kostas Zkdekp
10.Άγγελος Παπαζαχαρίου
11.ANDROULAKIS ANTONIS
12.Symeon Manis
13.Nikolaos Foulidis
14.M J Nicko Jnr
15.Chatzidialektos Theodoros[/su_box]

* Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε αυτόματα μέσω του προγράμματος Gleam
** Η άδεια χρήσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έως και τρεις συσκευές.[su_spacer size=”10″]
[su_heading size=”14″ margin=”10″]Διαδικασία Ενεργοποίησης[/su_heading]
Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι τυχεροί για να ενεργοποιήσουν το δώρο τους:

1) Μεταβείτε στο σύνδεσμο www.bitdefender.com/bluesoft και καταχωρήστε το email σας και τον κωδικό προώθησης που έχετε λάβει.

(Προσοχή! Μην χρησιμοποιήσετε τον κωδικό προώθησης για να δηλώσετε το Βitdefender προϊόν σας. Μοναδικός σκοπός του κωδικού προώθησης είναι να δημιουργήσει το κλειδί άδειας χρήσης για το Βitdefender Total Security 2017)

2) Θα λάβετε άμεσα από την Βitdefender ένα email ενεργοποιήσης.

3) Ξεκινήστε τη διαδικασία εγκατάστασης, πατώντας στο πράσινο κουμπί INSTALL που υπάρχει στο email, και στη συνέχεια ακολουθήστε τις οδηγίες εγκαθιστώντας το λογισμικό για την προστασία του υπολογιστή σας από κάθε είδους κακόβουλο λογισμικό!

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό και φυσικά την Bitdefender Ηellas για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει για ακόμη μια χρονιά!

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS