ΑρχικήReviewsData GIF Maker Δωρεάν από την Google

Data GIF Maker Δωρεάν από την Google

Data GIF Maker: Η Google με μια νέα υπηρεσία θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε βαρετά δεδομένα (στοιχεία) σε εκπληκτικές κινούμενες εικόνες.

Ναι η Google ανακοίνωσε ένα εύχρηστο εργαλείο κινούμενων εικόνων που ουσιαστικά θα σας επιτρέπει να μετατρέψετε κουραστικά αριθμητικά γραφήματα σε διασκεδαστικές εικόνες GIF. Το λεγόμενο Data GIF Maker επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν τις επιθυμητές παραμέτρους και να τις μετατρέπουν σε γραφικά δεδομένα.Data GIF Maker

Ο Simon Rogers της Google, αναφέρει ότι η εταιρεία δημιούργησε την εφαρμογή για να διευκολύνει τους δημοσιογράφους να μετατρέπουν τα δεδομένα τους σε εικόνες. Όμως καθένας μπορεί να ωφεληθεί από τη χρήση του εργαλείου.

Αν και ομάδα της Google αναφέρει ότι το GIF Maker μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την οπτικοποίηση δεδομένων ανταγωνιστικού ενδιαφέροντος, ο Rogers εξηγεί ότι το εργαλείο δίνει ευκαιρίες για κάθε είδους δεδομένα, όπως “αριθμών τηλεφώνου, αριθμών πωλήσεων, βαθμολογήσεων ταινιών” κ.ο.κ.

Η χρήση του Data GIF Μaker είναι αρκετά απλή:

Εισαγάγετε τα δεδομένα σας
Επιλέξτε ονόματα για τα εν λόγω σημεία σύγκρισης
Επιλέξτε χρώματα για κάθε καταχώρηση δεδομένων
Προσθέστε επεξηγηματικό κείμενο
Κάντε κλικ στο “Λήψη ως GIF”

Μπορείτε να παίξετε με το Data GIF Maker και να μετατρέψετε βαρετά στατιστικά στοιχεία σε εικόνες με ζωηρά κινούμενα σχέδια.

Το εργαλείο χρειάζεται αρκετό χρόνο για να ολοκληρώσει τη δημιουργία εικόνων, οπότε υπομονή…

Data GIF Maker

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS