ΑρχικήinetΗ ASUS λανσάρει ένα νέο Apple MacBook Killer με Windows 10

Η ASUS λανσάρει ένα νέο Apple MacBook Killer με Windows 10

Η ASUS παρουσίασε μια νέα σειρά συσκευών Windows 10 σήμερα στο Computex, συμπεριλαμβανομένου ενός ολοκαίνουριου ZenBook 3 Deluxe που έρχεται να ανταγωνιστεί τα premium laptop της αγοράς, όπως το Surface Laptop της Microsoft και το MacBook της Apple.

macbook

Πρώτα απ ‘όλα, αξίζει να σημειωθεί ότι η ASUS επικεντρώθηκε ειδικά στη φορητότητα της συσκευής, οπότε ζυγίζει μόλις 1,1 κιλά, πράγμα που είναι εντυπωσιακό και για μια συσκευή με οθόνη 14 ιντσών.

Επιπλέον, η ASUS προσπάθησε να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα πλαίσια και, όπως η Dell στη γραμμή XPS, η εταιρεία κατόρθωσε να τοποθετήσει μια μεγαλύτερη οθόνη στο πλαίσιο ενός μικρότερου φορητού υπολογιστή.

Το ZenBook 3 Deluxe, για παράδειγμα, στεγάζει μια 14-ιντσών NanoEdge εξαιρετικά στενή οθόνη bezel στο πλαίσιο ενός φορητού υπολογιστή 13 ιντσών, και πάλι με επιπλέον σημεία για φορητότητα.

Όσον αφορά το hardware, ο φορητός υπολογιστής θα είναι διαθέσιμος σε αρκετές διαμορφώσεις, αλλά η κορυφαία σειρά θα τρέχει σε έναν επεξεργαστή Intel 7th Generation i7 που συνδυάζεται με 16GB μνήμης RAM LPDDR3. Όσον αφορά την αποθήκευση, οι πελάτες που πηγαίνουν για το κορυφαίο μοντέλο θα λάβουν 1TB αποθήκευσης SSD.

Σε σύγκριση με το Surface Laptop, το οποίο δεν διαθέτει θύρες USB-C, επειδή η Microsoft σκέφτεται ότι δεν είναι έτοιμη αυτή την χρονική στιγμή, η ASUS εγκατέστησε δύο από αυτές, με δυνατότητα Thunderbolt 3 και υποστήριξη για μεταφορά δεδομένων 40 Gbps , διπλές εξωτερικές οθόνες 4K UDH και παροχή ισχύος.

Δεδομένου ότι τρέχει τα Windows 10, το ZenBook 3 Deluxe διαθέτει hardware για να αξιοποιήσει στο έπακρο το λειτουργικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένου ενός αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που μπορεί να διαμορφωθεί με Windows Hello για γρήγορο έλεγχο ταυτότητας.

Προβλέποντας ότι θα βρίσκεται στα ράφια το καλοκαίρι, το ZenBook 3 Deluxe δεν θα φτάσει φθηνά, με την ASUS να λέει ότι η πιο προσιτή έκδοση θα κοστίσει 1.199 δολάρια. Δεν υπάρχει καμία λέξη σχετικά με την τιμή της κορυφαίας διαμόρφωσης, αλλά θα μπορούσε να πλησιάσει τα $ 2.000 λόγω των προαναφερθέντων προδιαγραφών.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS