ΑρχικήReviewsΤο Moto E4 με 5.0-ιντσών οθόνη και 2,800mAh μπαταρία έρχεται σύντομα

Το Moto E4 με 5.0-ιντσών οθόνη και 2,800mAh μπαταρία έρχεται σύντομα

Η Motorola αναμένεται να ανακοινώσει φέτος πολλά smartphones, όπως το Moto E4 και το Moto E4 Plus. Τα χαρακτηριστικά, η τιμολόγηση και η ημερομηνία κυκλοφορίας των πρώτων αποκαλύφθηκαν πρόσφατα από τον Roland Quandt, αποκαλύπτοντας τα πάντα για τα επερχόμενα τηλέφωνα.

moto

Το Mοto E4 αναμένεται να φτάσει στις 17 Ιουλίου στον Καναδά, με τιμή περίπου 185,69 δολαρίων, καθιστώντας αυτό το τηλέφωνο αρκετά προσιτό στους καταναλωτές. Ο πλήρης κατάλογος των προδιαγραφών ανακοινώθηκε πρόσφατα, δείχνοντας μια οθόνη 5,0 ιντσών με ανάλυση 720 x 1280 pixel και Corning Gorilla Glass 3.

Το εισερχόμενου level smartphone θα έρθει με 2GB μνήμης RAM και 64GB εσωτερικής αποθήκευσης, το οποίο μπορεί να επεκταθεί σε 128GB χρησιμοποιώντας μια κάρτα microSD. Επιπλέον, θα τρέξει ένα τετραπύρηνο σύστημα MediaTek MT6737M SoC με χρονισμό 1,25GHz και συνδυασμό με Mali-T720MP2. Το τηλέφωνο θα τρέχει επίσης με Android 7.1.1 Nougat.

Όσον αφορά την πίσω χωρητικότητα της φωτογραφικής μηχανής, το Mοto E4 θα διαθέτει μια πίσω κάμερα 8MP με αυτόματη εστίαση και φλας LED, μαζί με μπροστινή κάμερα 5MP. Tο smartphone αντλεί ενέργεια από μια αφαιρούμενη μπαταρία 2.800mAh. Θα διαθέτει επίσης μια υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλ. Και θα διαθέτει θύρα microUSB και Bluetooth 4.2. Το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο σε Lunar Grey χρώμα, όπως και το Mοto E4 Plus.

Το τελευταίο λέγεται ότι έχει μεγαλύτερη μπαταρία 5.000mAh, ενώ το μέγεθος της οθόνης θα φτάσει τις 5,5 ίντσες, αλλά με την ίδια ανάλυση pixel όπως στο Mοto E4. Επιπλέον, θα είναι πλατύτερο και ψηλότερο από το Mοto E4. Η παραλλαγή Plus θα μπορούσε να έχει χωρητικότητα RAM 3GB, ενώ η εσωτερική της αποθήκευση θα μπορούσε να παραμείνει στα 16GB.

Η πίσω κάμερα στο πίσω μέρος του Mοto E4 Plus θα είναι στα 13MP, ενώ η μπροστινή θα παραμείνει στα 5MP. Προφανώς, το Mοto E4 Plus θα έχει υψηλότερη τιμή σε σύγκριση με το Mοto E4, περίπου € 190 ($ 207) στην Ευρώπη. Μέχρι να αποκαλυφθούν τα δύο τηλέφωνα, η Motorola αναμένεται να ανακοινώσει το Mοto Z2 Play αυτή την Πέμπτη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS