ΑρχικήinetGalaxy C10: Το πρώτο smartphone της Galaxy σειράς με dual-lens ρύθμιση

Galaxy C10: Το πρώτο smartphone της Galaxy σειράς με dual-lens ρύθμιση

Όπως σας έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας, η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει ένα νέο smartphone μέσα στις επόμενες εβδομάδες που μάλιστα θα αποτελεί τη πρώτη Galaxy συσκευή με εγκατάσταση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Ο λόγος για το Galaxy C10 το οποίο αναμένεται να τραβήξει την προσοχή των καταναλωτών.Galaxy C10

Να σημειώσουμε ότι αρχικά τα Galaxy S8 και S8 + ήταν εκείνα που θα εγκαινίαζαν την ρύθμιση dual-lens στο πίσω μέρος αλλά η Samsung άλλαξε γνώμη στο πάρα πέντε. Απ’ ότι φαίνεται την τιμητική θα έχει το νέο Galaxy C10.

Το νέο smartphone έρχεται με 5,5 ιντσών οθόνη και διαστάσεις 152,5 x 74,8 x 7,68 χιλιοστά εγκαθιστώντας το παχύτερο από το  Galaxy C9 Pro.

Επιπλέον, το power button θα βρίσκεται στην δεξιά πλευρά ενώ τα κουμπιά έντασης στην αριστερή πλευρά. Κάτω από τα κουμπιά έντασης θα συναντήσουμε και ένα επιπλέον το οποίο θα χρησιμοποιείται για την ενεργοποίηση της εικονικής βοηθού, Bixby.

Θα διαθέτει θύρα USB Type-C και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο home button οπότε θα λέγαμε ότι ο σχεδιασμός μοιάζει αρκετά με εκείνον του Galaxy C9 Pro που κυκλοφόρησε πέρσι.

Κάτω από την ρύθμιση dual-lens θα βρίσκεται το λογότυπο της εταιρείας. Θα τροφοδοτείται από έναν Snapdragon 660 επεξεργαστή και θα διαθέτει 6GB μνήμη RAM ενώ η λίστα των επιλογών χρώματος θα περιλαμβάνει Pink, Rose Gold και Black. Να σημειώσουμε ότι το Galaxy C10 θα μπορούσε να φτάσει τον επόμενο μήνα ή στις αρχές του τρίτου τριμήνου.

Απ’ ότι φαίνεται θα είναι αρκετά σημαντικός ο Ιούνιος για τη Samsung  καθώς η εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει και το ανακαινισμένο Galaxy Note 7R καθώς και το Galaxy S8 Active.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS