ΑρχικήinetΤα νέα βίντεο σε πείθουν να πας από Android σε iPhone?

Τα νέα βίντεο σε πείθουν να πας από Android σε iPhone?

Η Apple κυκλοφόρησε τρία νέα βίντεο ως μέρος της καμπάνιας “Switch to iPhone” σε μια προσπάθεια να πείσει περισσότερους χρήστες Android να μετακινηθούν στην δική της συσκευή.

iphone

Τα νέα βίντεο δίνουν έμφαση στη εύκολη μετάβαση από μια συσκευή Android σε ένα iPhone, με δεδομένα όπως οι επαφές να μεταφέρονται σε συσκευή Apple ως μέρος μιας ομαλής διαδικασίας.

Επιπλέον, η Apple μιλάει επίσης για την ασφάλεια του iPhone και του λογισμικού που «απλά λειτουργεί», προσπαθώντας να θέσει το Android σε άσχημη θέση για τα προβλήματα που οι χρήστες έχουν καταγγείλει στο παρελθόν, αλλά και για τα θέματα ασφαλείας που λέγεται ότι επηρεάζουν την πλατφόρμα.

Η Apple γίνεται όλο και πιο επιθετική με την προσπάθειά της να φέρει περισσότερους χρήστες του Android σε iPhones και όλα συμβαίνουν για έναν καλό λόγο: η εταιρεία χάνει έδαφος έναντι της κινητής πλατφόρμας της Google και οι τάσεις δείχνουν ότι το χάσμα μεταξύ των δύο αυξάνεται.

Οι στατιστικές που παρέχονται από την Kantar για την τριμηνιαία περίοδο που λήγει τον Ιανουάριο του 2017 δείχνουν ότι το iOS βρίσκεται πολύ πίσω από το Android στις περισσότερες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης.

Στην περιοχή της EU5 (Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία), η Android κατέχει ηγετική θέση στην αγορά με μερίδιο πωλήσεων τουλάχιστον 74,3%, ενώ το iOS είναι δεύτερο με μόλις 22,7%. Η διαφορά είναι κάπως μικρότερη στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου η Apple κατέχει το δεύτερο σημείο με 42%, ενώ το Android είναι ο ηγέτης με 56,4%.

Η Κίνα, μια χώρα όπου η Apple αγωνίζεται να μεγαλώσει, το Android έρχεται πρώτο, με όχι λιγότερο από το 83,2% των τηλεφώνων που πωλήθηκαν εκεί κατά την εν λόγω περίοδο λειτουργίας του κινητού λειτουργικού συστήματος της Google. Η Apple είναι δεύτερη με μόλις 16,6%.

Ως αποτέλεσμα, η αναβάθμιση της καμπάνιας Switch δεν αποτελεί καθόλου έκπληξη και τέτοια βίντεο είναι πιθανό να συνεχίσουν να έρχονται. Επιπλέον, αναμένετε από την Apple να κάνει τον αγώνα κατά του Android μια μεγάλη υπόθεση στο WWDC τον επόμενο μήνα.

https://www.youtube.com/watch?v=bUWLszbCBF8

https://www.youtube.com/watch?v=TQy2heNOhe8

https://www.youtube.com/watch?v=AszkLviSLlg

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS