ΑρχικήinetΤο iPhone 8 είναι μεγαλύτερο από το Galaxy S8. Τι άλλο θα...

Το iPhone 8 είναι μεγαλύτερο από το Galaxy S8. Τι άλλο θα ζήσουμε…

Το iPhone 8 είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα  και πολυαναμενόμενα smartphones της χρονιάς οπότε όπως είναι λογικό κανείς δεν σταματάει να μιλάει για αυτό. Η τελευταία λοιπόν πληροφορία που διέρρευσε πρόσφατα στο διαδίκτυο αποκαλύπτει ότι το iPhone 8 θα είναι αρκετά μεγαλύτερο από τον προκάτοχο του, το iPhone 7.iPhone 8

Η νέα ναυαρχίδα θα έχει διαστάσεις 143.59 x 70.94 x 7.57 mm, αρκετά μεγαλύτερες από τα 138.3 x 67.1 x 7.1 mm του iPhone 7. Αυτό σημαίνει ότι το νέο smartphone θα είναι πιο ψηλό, πιο πλατύ αλλά και πιο χοντρό από τον προκάτοχο του επιτρέποντας έτσι την ενσωμάτωση μιας μεγαλύτερης μπαταρίας της οποίας βέβαια δεν  έχει εξακριβωθεί ακόμα η χωρητικότητα.

Προηγούμενες αναφορές υποστήριζαν ότι η νέα ναυαρχίδα θα είναι μεγαλύτερη από το  iPhone 7 αλλά μικρότερη από το iPhone 7 Plus το οποίο διαθέτει διαστάσεις 158.2 x 77.9 x 7.3 mm . Όπως και να έχει όμως, το νέο smartphone θα έρθει με μεγαλύτερη OLED οθόνη από αυτή που περιμέναμε, δεδομένου ότι θα αφαιρεθεί εντελώς το φυσικό κουμπί home button.

Να και κάτι που δεν περιμέναμε: Το iPhone 8 θα είναι μεγαλύτερο από το Galaxy S8! Ότι meme κυκλοφορούσαν για την Samsung και την τάση της να κυκλοφορεί τεράστια κινητά μόλις έχασαν την αξία τους….Βέβαια δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει το μέγεθος του Galaxy S8+ το οποίο απ’ ότι φαίνεται θα αποτελέσει τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή στο στοίχημα αυτό της Apple.

Σε άλλα νέα, ένα από τα βασικά νέα χαρακτηριστικά της ναυαρχίδας της Apple είναι η OLED οθόνη. Θέμα συζήτησης όμως είναι και το ερώτημα που θα τοποθετήσει τελικά η εταιρεία το Touch ID.

Λίγο ακόμα και θα μάθουμε λοιπόν…

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS