ΑρχικήinetΗ Microsoft επαναφέρει τη Lumia;

Η Microsoft επαναφέρει τη Lumia;

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η Lumia είναι νεκρή. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η εταιρεία δεν έχει σκεφτεί πιο θα μπορούσε να είναι το μέλλον της Lumia.Lumia;

Αυτό αποκάλυψε και μια ενημέρωση που αναμενόταν να κυκλοφορήσει για την ναυαρχίδα Lumia 950.

Το Lumia 960 αποτελεί την αναβάθμιση του Lumia 950, το κινητό της εταιρείας που έτρεχε με Windows 10 Mobile και κυκλοφόρησε τον φθινόπωρο του 2015.

Το Lumia 960 μοιάζει αρκετά με το προκάτοχο του, με μερικές αναβαθμίσεις να μην περνούν απαρατήρητες. Η συσκευή θα διέθετε τριπλό LED φλας, κάμερα PureView 20 megapixel, ένα διπλό μπροστινό ηχείο- αυτό σημαίνει ότι θα προσφέρει στερεοφωνικό ήχο- και έναν Snapdragon 820 επεξεργαστή.

Την στιγμή της ανάπτυξη του νέου τηλεφώνου ο Snapdragon 820 επεξεργαστής ήταν ότι καλύτερο από άποψη φορητών υπολογιστών, οπότε η Microsoft ήθελε το Lumia 960 να ανταγωνιστεί τις ισχυρότερες Android συσκευές. Εν τω μεταξύ, έχει ήδη κυκλοφορήσει ο Snapdragon 835 και τροφοδοτεί ορισμένα νέα smartphones υψηλής τεχνολογίας μεταξύ των οποίων το Samsung Galaxy S8.

Επειδή όμως το Lumia 960 διακόπηκε πριν καν κυκλοφορήσει, οι πληροφορίες που διέρρευσαν πιθανότατα να αναφέρονται σε μια σειρά άλλων ενημερώσεων.

Σύμφωνα με φήμες, η Microsoft εργάζεται πάνω σε μια ανακατασκευή της κινητής πλατφόρμας με μια νέα συσκευή να αποτελεί μέρος του σχεδίου αυτού, πράγμα που σημαίνει ότι παρόλο που το Lumia 960 ακυρώθηκε, ένα νέο ναυαρχικό σχέδιο βρίσκεται στα σκαριά.  

Μπορεί το Lumia 960 να μην κατάφερε ποτέ να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων αλλά αποτελεί απόδειξη ότι η Microsoft παλιότερα ήταν αρκετά αφοσιωμένη στην πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας της απ’ ότι σήμερα. Πότε όμως δεν είναι αργά, εξάλλου όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά…

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS