ΑρχικήinetΟι Unlocked εκδόσεις των Galaxy S8 και S8+ είναι πλέον διαθέσιμες

Οι Unlocked εκδόσεις των Galaxy S8 και S8+ είναι πλέον διαθέσιμες

H Best Buy ξεκίνησε τις πωλήσεις των unlocked Galaxy S8 και S8+ στις ΗΠΑ με την τιμή να φτάνει τα 724,99 δολάρια για το Galaxy S8 και τα 824,99  για το Galaxy S8+. Ωστόσο, και τα δύο smartphones θα είναι διαθέσιμα μόνο σε μαύρο χρώμα.Galaxy S8 και S8+ Galaxy S8 και S8+ Galaxy S8 και S8+
 
Οι unlocked εκδόσεις δεν φέρνουν ουσιαστικά πολλά στο τραπέζι και θα διτείθενται στις ίδιες τιμές και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Samsung των ΗΠΑ. 
 
Το Galaxy S8 έρχεται με 5,8 ιντσών Infinity Display και τρέχει σε Exynos 8895 ή την τελευταία πλατφόρμα Snapdragon 835 της Qualcomm, ανάλογα με την αγορά. Η εσωτερική μπαταρία του Galaxy S8  είναι 3.000mAh ενώ του Galaxy S8+ είναι 3.500mAh.
Στην πραγματικότητα οι μόνες διαφορές μεταξύ των δύο εκδόσεων είναι  το μέγεθος οθόνης και η χωρητικότητα μπαταρίας. Συγκεκριμένα, το Galaxy S8+ διαθέτει μια Infinity οθόνη 6,2 ιντσών με διαστάσεις 18: 5: 9, επιτρέποντας την προβολή περισσότερου περιεχομένου.
 
Επιπλέον, τα τηλέφωνα έρχονται με κύρια κάμερα 12MP  και δευτερεύουσα 8MP. Διαθέτουν αποκλειστικό φυσικό κουμπί για την Bixby παρόλο που η εταιρεία δεν έχει αποστείλει ακόμα τη λειτουργία φωνητικών εντολών για την εικονική βοηθό. Η Samsung αναμένεται να εξοπλίσει τη Bixby με φωνητικές εντολές μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Οι παραγγελίες μάλιστα θα φτάσουν στους πελάτες στο τέλος της εβδομάδας. Να σημειώσουμε ότι η Samsung έχει γνωρίσει μεγάλη ζήτηση για τα δύο smartphones στις ΗΠΑ και στις υπόλοιπες αγορές παγκοσμίως. Μάλιστα, το Galaxy S8 πωλείται με ταχύτερους ρυθμούς συγκριτικά με τον προκάτοχο του, το Samsung Galaxy S7.  Σε άλλα νέα, μέσα στον επόμενο μήνα θα πρέπει να αναμένουμε και το το Galaxy S8 Active .

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS