ΑρχικήinetZTE Nubia Z17 το πρώτο με Quick Charge 4+

ZTE Nubia Z17 το πρώτο με Quick Charge 4+

ZTE Nubia Z17: Μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει σχεδόν καμία συσκευή με το Quick Charge 4.0 της Qualcomm παρόλο που η Qualcomm έχει ανακοινώσει ήδη την επόμενη έκδοση: Quick Charge 4+.

Η τεχνολογία φόρτισης έρχεται στο τελευταίο τηλέφωνο της ZTE, το Nubia Z17, και υπόσχεται 50% φόρτιση σε 25 λεπτά με την μπαταρία των 3.200 mAh. Η Qualcomm αναφέρει ότι το Quickcharge 4+ είναι 15 τοις εκατό ταχύτερο από τον προκάτοχό του, και παράγει λιγότερη θερμότητα.ZTE Nubia Z17

Εν τω μεταξύ, η συσκευή διαθέτει μερικές αξιοσημείωτες προδιαγραφές, όπως έναν επεξεργαστή Snapdragon 835, 6/8 GB RAM και αποθηκευτικό χώρο από 64 έως και 128 GB. Το μοναδικό spec που δεν φαίνεται να είναι τόσο εντυπωσιακό είναι η οθόνη QHD των 5,5 ιντσών στα 1080p, αλλά η ανάλυση είναι αρκετά καλή για το μέγεθος της οθόνης αλλά και για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ένα κομψό κόκκινο trim πλαισιώνει τις διπλές πίσω κάμερες 23 + 12 MP (η μπροστινή κάμερα είναι στα 16 MP). Για τον ήχο διαθέτει την τεχνολογία Dolby Atmos, αλλά δεν υπάρχει υποδοχή ακουστικών.

Δυστυχώς η συσκευή είναι διαθέσιμο μόνο στην Κίνα. Ας ελπίσουμε ότι θα το δούμε σύντομα και σε άλλες χώρες. Η τιμή του είναι αρκετά ικανοποιητική, αφού κυμαίνεται από 410 έως τα 590 δολάρια, ανάλογα με τη διαμόρφωση αποθήκευσης και της μνήμης RAM.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS