ΑρχικήinetΗ Microsoft εισέρχεται δυναμικά στα Android και IOS!

Η Microsoft εισέρχεται δυναμικά στα Android και IOS!

Το αυξημένο ενδιαφέρον της Microsoft στα Android και IOS έχει χαροποιήσει αρκετούς οπαδούς των Windows Phones καθώς πολλές από τις εφαρμογές που κυκλοφόρησε πρόσφατα η εταιρεία δεν είναι διαθέσιμες στις δικές τους πλατφόρμες.Microsoft

Ο κολοσσός κατέστησε σαφές ότι τα Android και τα IOS αποτελούν προτεραιότητα του καθώς επιθυμεί όλοι οι χρήστες να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που χρησιμοποιούν.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι η Microsoft δεν υιοθετεί μια πιο επιθετική τακτική για την κατάκτηση των Android και IOS.

Σύμφωνα με αναφορές, η εταιρεία εφάρμοσε μια νέα τακτική όταν οι χρήστες Android ρυθμίζουν τους λογαριασμούς τους στο Outlook.com με τα emails τους. Συγκεκριμένα, κάθε φορά που ένας χρήστης Android ενεργοποιεί το Outlook.com  μέσω οποιουδήποτε Android email προγράμματος, η εταιρεία αποστέλλει αυτόματα ένα email για να επισημάνει την Android έκδοση του Outlook.

Η Microsoft βασίζεται αρκετά στις εκδόσεις του Outlook για Android και IOS τα οποία βασίζονται σε email client που αναπτύχθηκε από την Accompli, εταιρεία που η Redmond αγόρασε πριν δύο χρόνια και βελτιώνει συνεχώς τις εφαρμογές για να εγκαθίσταται και από αντίπαλες κινητές πλατφόρμες.

Επομένως, με την αποστολή μηνυμάτων στους χρήστες για ενημέρωση σχετικά με το Outlook η εταιρεία ελπίζει ότι όλο και περισσότεροι θα δοκιμάσουν τον client της εφόσον κιόλας το ενημερωτικό email περιέχει πληροφορίες που απευθύνονται ειδικά στου χρήστες της.  

Θα αναρωτιέστε αν αυτά τα emails αποτελούν κάποια διαφήμιση. Κι’ όμως, τα συγκεκριμένα μηνύματα μπορούν να αφαιρεθούν μέσα σε ένα δευτερόλεπτο και δεν είναι καθόλου ενοχλητικά καθώς εμφανίζονται μόνο μια φορά.

Φυσικά υπάρχουν πολλοί χρήστες που δεν συμφωνούν με την τακτική αυτή της Microsoft αλλά στο κάτω κάτω το Outlook είναι εντελώς δωρεάν.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS