ΑρχικήinetΤα Samsung Galaxy S8 και S8+ έρχονται σε Coral Blue

Τα Samsung Galaxy S8 και S8+ έρχονται σε Coral Blue

Η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy S8 και το Galaxy S8 + σε διάφορες επιλογές χρωμάτων στις αρχές του έτους και φαίνεται ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια επιλογή Blue Coral για την τελευταία ναυαρχίδα της. Μια απόδοση της νέας παραλλαγής δημοσιεύτηκε από τον Evan Blass.

Το νέο Blue Coral Galaxy S8 και το Galaxy S8 + θα φτάσουν σύντομα στις ΗΠΑ, αλλά η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει κυκλοφορήσει. Το tweet λέει ότι “το Galaxy S8 / + με μπλε χρώμα” έχει δεσμευθεί από την Αμερική, αλλά δεν αποκαλύπτει εάν η επιλογή Blue Coral θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές. Επιπλέον είναι άγνωστο ποιοι μεταφορείς των ΗΠΑ θα το προσφέρουν.

Η Samsung προσφέρει σήμερα το Galaxy S8 στο Midnight Black στο αμερικανικό κατάστημα και με μια τιμή που ξεκινά από $ 724.99 ή $ 30.21 το μήνα για 24 μήνες. Το ξεκλειδωμένο Galaxy S8 + προσφέρεται στην ίδια επιλογή χρώματος στο αμερικανικό κατάστημα της Samsung, αλλά μπορεί να βρεθεί σε Arctic Silver και Orchid Gray σε διάφορους μεταφορείς και τρίτους εμπόρους λιανικής πώλησης.

Το πρώτο smartphone της Samsung στην επιλογή Blue Coral ήταν το Galaxy Note 7. Η απόχρωση ήταν μια από τις δημοφιλέστερες για ένα τηλέφωνο  Samsung, καθώς η εταιρεία διαπίστωσε ότι οι πελάτες βρήκαν το νέο χρώμα αρκετά ελκυστικό.

Ως αποτέλεσμα, η Samsung κυκλοφόρησε αργότερα  το Galaxy S7 edge στο Blue Coral στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Ως εκ τούτου αναμενόταν ότι τα Galaxy S8 και S8 + θα είχαν την ίδια επιλογή χρώματος.

Πρόσφατα, η Samsung κυκλοφόρησε μια περιορισμένη έκδοση του Galaxy S8 σε συνεργασία με την Disney. Το Galaxy S8 Pirates of the Caribbean έκδοση διατέθηκε στην Κίνα με την τιμή των $ 880. Έρχεται με ένα ειδικό κουτί λιανικής πώλησης, με τη μορφή ενός στήθους, μαζί με ένα χρυσό δαχτυλίδι και μια θήκη. Η περιορισμένη έκδοση Galaxy S8 διαθέτει επίσης ένα προσαρμοσμένο θέμα και μια υπόθεση με ένα σκίτσο κρανίου στο πίσω μέρος.

Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS