ΑρχικήinetΚυκλοφόρησαν οδηγοί για την μετάβαση από Google σε Office

Κυκλοφόρησαν οδηγοί για την μετάβαση από Google σε Office

Η Microsoft συνεχίζει την μάχη εναντίον της Google στο χώρο της cloud productivity suite business, και σήμερα η εταιρεία λανσάρισε μια σειρά εγχειριδίων που υποτίθεται ότι θα κάνουν την μετάβαση στο Office 365 ομαλότερη.

office

Συγκεκριμένα, οι νέοι οδηγοί της Microsoft απευθύνονται στους πελάτες της Google G Suite που εξετάζουν πιθανή μετάβαση στο Office 365, με την εταιρεία να προσπαθεί να βοηθήσει τις εταιρείες να προσδιορίσουν τα οφέλη της δικής τους productivity suite.

Τα έγγραφα παρέχουν ουσιαστικές πληροφορίες για τις υπάρχουσες εφαρμογές, όπως Word, Excel, PowerPoint, Outlook Mail, OneDrive και Outlook People και Ημερολόγιο, με περισσότερα τέτοια εγχειρίδια να αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

Εσείς ή η εταιρεία σας αλλάζετε το Microsoft Office 365; Έχουμε τους οδηγούς για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε και να λειτουργείτε το Office 365 με ελάχιστη διακοπή. Έχουμε δημοσιεύσει σήμερα 8 για το Word, το Outlook, το Excel, το PowerPoint και το OneDrive, με περισσότερους να είναι στο δρόμο», ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

Η σουίτα παραγωγικότητας Office που βασίζεται στο cloud της Microsoft αναπτύσσεται με πολύ γρήγορο ρυθμό και οι πιο πρόσφατες αναφορές κερδών από την εταιρεία αποκάλυψαν ότι στα τέλη Ιανουαρίου υπήρχαν συνολικά 24,9 εκατομμύρια συνδρομητές στο Office 365. Αυτό το τμήμα μόνο συγκέντρωσε 7,4 δισεκατομμύρια δολάρια, όχι λιγότερο από 10 τοις εκατό από το προηγούμενο τρίμηνο.

Όσον αφορά την εμπορική διαίρεση του Office 365, η οποία προσπαθεί ειδικά να βελτιώσει η Microsoft με αυτούς τους οδηγούς, τα έσοδα στη συγκεκριμένη μονάδα βελτιώθηκαν κατά τουλάχιστον 47% το τελευταίο τρίμηνο, ενώ η εταιρεία αναμένεται να συνεχίσει την ανάπτυξη και στα επόμενα τρίμηνα.

Το Office 365 της Microsoft έχει συνολικά 85 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως, σύμφωνα με τα στοιχεία του ίδιου του γίγαντα λογισμικού και αν διατηρηθεί η ίδια τάση ανάπτυξης, η εταιρεία έχει μεγάλες πιθανότητες να ξεπεράσει το ορόσημο των 100 εκατομμυρίων μόλις αυτό το έτος. Οι προηγούμενες προβλέψεις εκτιμούν ότι θα φθάσουν τα 100 εκατομμύρια χρήστες μέχρι τα τέλη του 2017, αλλά με τον ταχύ ρυθμό ανάπτυξης, υπάρχει μια καλή πιθανότητα οι επόμενες αναφορές κερδών να προκαλέσουν έκπληξη σε αυτό το θέμα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS