ΑρχικήinetTo ZenFone AR έρχεται τελικά στις 14 Ιουνίου;

To ZenFone AR έρχεται τελικά στις 14 Ιουνίου;

H Asus ανακοίνωσε το ZenFone AR τον Ιανουάριο στο Consumer Electronics Show (CES). Το ZenFone AR είναι το πρώτο smartphone στο κόσμο που σκευάζεται με 8GB μνήμη RAM και υποστήριξη Tango και Daydream. ZenFone AR

Αν και το τηλέφωνο ανακοινώθηκε στις αρχές του έτους, η Asus ακόμα δεν έχει προγραμματίσει την κυκλοφορία του. Σύμφωνα όμως με πηγές, το νέο smartphone θα μπορούσε να δει το φως της δημοσιότητας στις 14 Ιουνίου στην Ταιβάν ενώ στις ΗΠΑ κάποια στιγμή μέσα στον Ιούλιο.

Η Asus έχει ήδη ξεκινήσει να αποστέλλει προσκλήσεις για την ημέρα κυκλοφορίας του ZenFone AR στην Ταιβάν. Τι κινητό θα είναι διαθέσιμο σε δύο παραλλαγές, η μια με 6GB RAM και η άλλη με 8GB. Να σημειώσουμε ότι η παραλλαγή των 6GB RAM θα είναι διαθέσιμη στη Verizon αυτό το καλοκαίρι.

Το βασικότερο χαρακτηριστικό του νέου smartphone είναι η υποστήριξη του για Google Tango ενώ φημολογείται ότι θα τρέχει 100 διαθέσιμες εφαρμογές Tango στην αρχή με τον αριθμό να φτάνει τις 1.000 μέχρι το 2018. Επιπλέον, για να δημιουργήσετε 3D χάρτες της γύρω περιοχής το ZenFone AR έρχεται με τρείς φωτογραφικές μηχανές. Η κύρια κάμερα είναι 23MP Sony IMX318 ενώ οι υπόλοιπες επιτρέπουν την παρακολούθηση της κίνησης και την ανίχνευση βάθους.

To smartphone έρχεται με οθόνη Super AMOLED 5,7 ιντσών με ανάλυση 1440 x 2560 QHD για την υποστήριξη της πλατφόρμας εικονικής πραγματικότητας της Google, το Daydream.

Η εσωτερική μνήμη φτάνει τα 64GB ή 128GB και θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 821 επεξεργαστή. Η τιμή του λέγεται ότι θα φτάσει τα 800 δολάρια αλλά αυτό μένει να επιβεβαιωθεί κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS