ΑρχικήReviewsΤο Samsung Galaxy S8 και σε Arctic Silver παραλλαγή

Το Samsung Galaxy S8 και σε Arctic Silver παραλλαγή

Η Samsung κυκλοφόρησε τα Galaxy S8 και S8 + σε όλες τις αγορές αλλά μόνο σε ορισμένες επιλογές χρωμάτων. Συγκεκριμένα, μπορείτε να τα αποκτήσετε σε Midnight Black, Orchid Gray, Arctic Silver, Blue Coral και Maple Gold.

Βέβαια, μόνο οι Midnight Black και Orchid Gray παραλλαγές είναι διαθέσιμες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παρ’ όλ’ αυτά , απ’ ότι φαίνεται η EE είναι πιο ευνοημένη καθώς οι καταναλωτές της θα έχουν την δυνατότητα να το αποκτήσουν και στην Arctic Silver παραλλαγή.

Η Arctic Silver έκδοση θα είναι διαθέσιμη μόνο στην EE από τις 23 Ιουνίου, όταν δηλαδή έχουν προγραμματιστεί να καταφθάσουν οι προπαραγγελίες. Επιπλέον, οι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα καταβάλλοντας 57,99 £ το μήνα και προκαταβολή 10 £ να έχουν 24 μήνες απεριόριστα λεπτά ομιλίας και μηνύματα καθώς και 25 GB internet.

Η μηνιαία προσφορά ισχύει και για το Galaxy S8 +, με μόνη διαφορά ότι η προκαταβολή θα είναι 50 £. Να σημειώσουμε ότι θα προσφέρεται και πλήρη πρόσβαση χωρίς αποκλεισμούς στην εφαρμογή BT Sport που περιλαμβάνεται στην συμφωνία.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την EE για να προσφέρουμε στους πελάτες της την μοναδική παραλλαγή Artic Silver των νέων Galaxy S8 και S8 +. Φυσικά θα προσφέρονται και οι Midnight Black και Orchid Grey επιλογές. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες επιλογές στους πελάτες μας.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Connor Pierce, Αντιπρόεδρος της Samsung.

Στις ΗΠΑ το Galaxy S8 θα είναι διαθέσιμο και στην Blue Coral απόχρωση. Και για τους fans της περιπέτειας, η Samsung κυκλοφόρησε πρόσφατα τους Πειρατές της Καραϊβικής: Limited Edition για τα Galaxy S8 της Κίνας. Ποτέ δεν ξέρεις τελικά τι άλλο μπορεί να μας προσφέρει η Samsung…

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS