ΑρχικήinetFIFA 18: H τεχνολογία πίσω από τον δυνατότερο gaming τίτλο του 2017

FIFA 18: H τεχνολογία πίσω από τον δυνατότερο gaming τίτλο του 2017

Καθώς το πολυαναμενόμενο FIFA 18 είναι προ των πυλών, το πρώτο τρέιλερ του παιχνιδιού έρχεται για να μας δώσει μια πρώτη γεύση από το ολοκαίνουριο game play του παιχνιδιού, με την ομάδα ανάπτυξης πίσω από αυτό να έχει εργαστεί σκληρά για το κάνει όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό.

Στο πρώτο πλήρες trailer του πολυσυζητημένου ποδοσφαιρικού τίτλου, την παράσταση κλέβει ο Christiano Ronaldo, το νέο πρόσωπο που θα κοσμεί το εξώφυλλο και όλη την marketing καμπάνια της EA. Επιπλέον στο βίντεο παρουσιάζονται μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που μπορούν να περιμένουν οι φιλάθλοι.

Η ΕΑ ευελπιστεί φέτος να θέσει τον ρεαλισμό σε νέο επίπεδο, χρησιμοποιώντας τεχνολογία full motion για να αναπαράγει το στυλ παιχνιδιού του Ronaldo και των άλλων παιχτών, ενώ το παιχνίδι επικεντρώνεται σε αυθεντικές ατμόσφαιρες και περιβάλλοντα απ’ όλο τον κόσμο.

“Ο απώτερος στόχος ήταν πάντα να υπάρχουν δύο τηλεοράσεις, η μία δίπλα στην άλλη, όπου στην μία να προβάλλεται ένα πραγματικό μάτς και στην άλλη να παίζει κάποιος FIFA και κανείς να μην μπορεί να εντοπίσει τη διαφορά”, δήλωσε ο Samuel Rivera, παραγωγός του gameplay του παιχνιδιού.

Ένας από τους κύριους τρόπους με τους οποίους καθορίστηκε η νέα εμφάνιση και τα γραφικά του FIFA 18 είναι μέσω του Frostbite Game Engine. Η μηχανή ενός παιχνιδιού είναι κυριολεκτικά αυτή πάνω στην οποία στηρίζονται τα πάντα. Είναι το σημείο επαφής μεταξύ του κώδικα του λογισμικού (software) που έχει γραφτεί από τους προγραμματιστές της EA Sports και του κώδικα του υλικού (hardware) που έχει κατασκευαστεί είτε από τη Sony είτε από τη Microsoft, ανάλογα με το αν παίζετε το παιχνίδι στο PlayStation ή το Xbox.

FIFA RONALDO

Για το FIFA 18, η EA επέλεξε να κάνει την μετάβαση από το Ignite, την προηγούμενη μηχανή του παιχνιδιού, στο Frostbite. Με τον τρόπο αυτό υιοθετήθηκε ένα πολύ πιο ισχυρό σύστημα ικανό να αποδίδει τις γραφικές λεπτομέρειες (όπως τον φωτισμό και τις καιρικές συνθήκες) μέσω της νέας γενιάς κονσολών, στην οθόνη της τηλεόρασής σας.

Ομοίως, οι σκηνές πριν και μετά από έναν αγώνα αναμένεται να είναι ομαλότερες και πιο εκλεπτισμένες, κάτι που ισχύει και για τους παίχτες, με τις αποχρώσεις του δέρματος και τις εκφράσεις του προσώπου τους να είναι λεπτομερέστερες στη νέα έκδοση του FIFA.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS