ΑρχικήinetΗ Microsoft αφαιρεί μόνη της ένα Windows Phone App

Η Microsoft αφαιρεί μόνη της ένα Windows Phone App

Η Microsoft κατάργησε την επίσημη εφαρμογή LinkedIn από το Windows Store, καθώς η ίδια η εταιρεία εξετάζει τις επιλογές της όσον αφορά τη στρατηγική της για κινητά.

microsoft

Αυτό σημαίνει ότι χωρίς μια επίσημη εφαρμογή, οι χρήστες πρέπει να στραφούν στο Microsoft Edge για να συνδεθούν με το LinkedIn.

Ενώ η απόφαση είναι λίγο απροσδόκητη από τη στιγμή που το LinkedIn είναι μια εταιρεία που ανήκει στη Microsoft, αυτό που είναι ακόμη πιο περίεργο είναι ότι η κατάργηση της εφαρμογής πραγματοποιήθηκε χωρίς επίσημη ανακοίνωση. Οι χρήστες δεν μπορούν πλέον να κάνουν λήψη της εφαρμογής όχι μόνο με μια αναζήτηση στο Store, αλλά και όταν κατευθύνουν το πρόγραμμα περιήγησης στην επίσημη σελίδα του Store.

Και ενώ αυτή είναι μια άλλη μεγάλη απώλεια για τα Windows phones, η εφαρμογή LinkedIn δεν είναι τόσο μεγάλη απώλεια ούτως ή άλλως, καθώς δεν έχει ενημερωθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και αναμένεται να διακοπεί τους προσεχείς μήνες επειδή τρέχει Silverlight.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της Microsoft για “επανεξέταση” για Windows phones, η εταιρεία παραιτείται από τις εφαρμογές Silverlight, πράγμα που σημαίνει ότι πολλές από τις δικές της εφαρμογές θα τερματιστούν, εκτός εάν μεταβαίνουν σε universal apps.

Σε αυτό το σημείο, δεδομένου ότι μια επίσημη ανακοίνωση της Microsoft λείπει τελείως, δεν υπάρχει ακόμη κανένα σημάδι μιας UWP έκδοσης του LinkedIn, αν και αυτό θα μπορούσε να έχει νόημα, δεδομένου ότι η Redmond πρέπει να είναι πρωτοπόρος αυτής της μετάβασης από το Silverlight σε καθολικές εφαρμογές.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, οι εκδόσεις Android και iOS της εφαρμογής LinkedIn εξακολουθούν να υπάρχουν στα store τους και όπως ακριβώς αναμενόταν, ενημερώνονται συχνά με νέες λειτουργίες και διορθώσεις σφαλμάτων.

Όμως, όσον αφορά την έκδοση των εφαρμογών για κινητά των Windows, πλήττεται από την ίδια αβεβαιότητα που επηρεάζει συνολικά την πλατφόρμα, καθώς κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει και τι σκοπεύει να κάνει στη συνέχεια η Microsoft.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS