ΑρχικήinetΤα Galaxy S8 και S8+ προσφέρουν υποστήριξη Android Pay

Τα Galaxy S8 και S8+ προσφέρουν υποστήριξη Android Pay

Galaxy S8 και S8 + που διατίθενται στα T-Mobile και Verizon έχουν αρχίσει να λαμβάνουν μια ενημερωμένη έκδοση που προσφέρει υποστήριξη για την πλατφόρμα πληρωμών Android Pay. Η ενημέρωση έχει ήδη ξεκινήσει να εγκαθίσταται στους χρήστες και παρέχει ορισμένες διορθώσεις σφαλμάτων καθώς και βελτιώσεις σε διάφορες τομείς.Android Pay

Τα νέα smartphones της Samsung έχουν αρχίσει να λαμβάνουν την ενημερωμένη έκδοση με Android Pay για πιο γρήγορες, εύκολες και ασφαλείς πληρωμές. Σαφώς, η Android Pay ουσιαστικά ανταγωνίζεται την Samsung Pay αλλά σύμφωνα με έκθεση οι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα επιλογής ανάλογα με την προτίμηση τους.

Η Android Pay επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν κάρτες πίστωσης, χρέωσης και δώρου για πληρωμές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα καθώς και στις εφαρμογές που τις υποστηρίζουν. Το ίδιο ισχύει και για την Samsung Pay αν και δεν είναι τόσο διαδεδομένη όσο η πλατφόρμα πληρωμών της Google.

Σε άλλα νέα, τα Galaxy S8 και S8 + στη Verizon έλαβαν μικρές βελτιώσεις της Bixby. Τα τηλέφωνα διαθέτουν εικονίδια για υπενθυμίσεις και το Bixby Vision στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης επιτρέποντας στους χρήστες γρηγορότερη πρόσβαση.

Απ’ ότι φαίνεται το Bixby Voice δεν συμπεριλήφθηκε στην ενημέρωση πράγμα που σημαίνει ότι οι καταναλωτές εξακολουθούν να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν φωνητικές εντολές στην εικονική βοηθό της Samsung. Η Verizon συμπεριέλαβε επίσης και μια σειρά διορθώσεων σφαλμάτων που αφορούν το κρασάρισμα του Samsung Notes. Αυτό σημαίνει ότι το τηλέφωνο θα έχει λιγότερες αποσυνδέσεις όταν συνδέεται με το Gear S3.

Επιπλέον, η εφαρμογή Visual Voicemail έχει ενημερωθεί και πλέον παρέχει κανονική αναπαραγωγή όταν το smartphone μετακινείται πιο κοντά στο αυτί.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS