ΑρχικήinetΤο OneDrive επιστρέφει στα Windows 10!

Το OneDrive επιστρέφει στα Windows 10!

Ο Joe Belfiore της Microsoft ανακοίνωσε στο Build στις αρχές του τρέχοντος έτους ότι η ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 Falls Creators θα επαναφέρει το αρχείο OneDrive το οποίο πρωτοεμφανίστηκε στα Windows 8 και τώρα η εταιρεία αποφάσισε να επιτρέψει στους insiders να το ξαναδοκιμάσουν.

.Windows 10 Windows 10 Windows 10

Η επίσημη ονομασία του είναι OneDrive Files On-Demand και επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν τα αρχεία του προγράμματος περιήγησης στο cloud χωρίς να χρειάζεται να τα κατεβάσουν. Η διαδικασία λήψης ξεκινάει μόνο όταν ο χρήστης επιχειρεί να δει ένα συγκεκριμένο αρχείο, διαφορετικά όλα τα αρχεία και οι φάκελοι εμφανίζονται ακριβώς όπως το αποθηκευμένο σε τοπικό επίπεδο περιεχόμενο στο File Explorer.

«Με τα Files On-Demand, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία σας στο cloud χωρίς να χρειάζεται να τα κατεβάσετε και να δεσμεύετε χώρο αποθήκευσης στη συσκευή σας. Όλα τα αρχεία σας, ακόμα και εκείνα που βρίσκονται στο διαδίκτυο, μπορούν να προβληθούν στο File Explorer και να λειτουργήσουν όπως όλα τα άλλα αρχεία στη συσκευή σας.» αναφέρει η Microsoft.

Θα έχετε την δυνατότητα να ανοίγετε online αρχεία από οποιαδήποτε εφαρμογή γραφείου ή Windows Store χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επιλογής αρχείων των Windows. Έτσι λοιπόν θα είστε καλυμμένοι τόσο στο σπίτι όσο και στην επαγγελματική σας ζωή καθώς στο OneDrive συνδυάζεται η προσωπική ζωή και η εργασία.

Ο ενημερωμένος υπολογιστής- client είναι διαθέσιμος για εσωτερικούς χρήστες και μπορεί να μεταφορτωθεί μέσω συνδέσμου ο οποίος απαιτεί από τους χρήστες να παράσχουν τα OneDrive credentials για να διαμορφωθεί η διαδικασία συγχρονισμού.

Η λειτουργία Files On Demand βρίσκεται στην οθόνη ρυθμίσεων και μόλις τελειώσει η διαδικασία, θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο σύννεφου για κάθε αρχείο που είναι μόνο σε απευθείας σύνδεση στο File Explorer. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πραγματικά να περιηγηθείτε σε αρχεία και φακέλους, χωρίς να κατεβάσετε περιεχόμενο, μέχρι να κάνετε διπλό κλικ για να επιχειρήσετε την εκκίνηση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS