ΑρχικήinetΉρθε νέο Windows 10 Mobile Build που δεν προσφέρει τίποτα καινούριο

Ήρθε νέο Windows 10 Mobile Build που δεν προσφέρει τίποτα καινούριο

Η Microsoft έχει αναπτύξει ένα άλλο Windows 10 Mobile build και αυτή τη φορά η ανακοίνωση ήρθε με μικρή καθυστέρηση, καθώς οι συσκευές άρχισαν να τη λαμβάνουν λίγες ώρες πριν η εταιρεία επιβεβαιώσει την κυκλοφορία.

windows

Και όμως δεν υπάρχει τίποτα για να θυμώσουμε όπως συμβαίνει με όλα τα υπόλοιπα κινητά, το νέο Windows 10 Mobile build 15532 δεν φέρνει απολύτως κανένα νέο χαρακτηριστικό, αλλά μόνο τρεις διορθώσεις σφαλμάτων που είναι πολύ απίθανο να δημιουργήσουν υπερβολικό ενθουσιασμό στην κοινότητα.

Πρώτα απ ‘όλα, η Microsoft λέει ότι έχει διορθώσει ένα σφάλμα το οποίο εμφανίστηκε μόνο στο  πρώτο προφίλ VPN στη σελίδα ρυθμίσεων VPN, οπότε αν είχατε περισσότερα από ένα VPN που έχουν ρυθμιστεί στη συσκευή σας Windows 10 Mobile, αυτό ήταν ένα αρκετά μεγάλο πρόβλημα.

Φυσικά, δεδομένου ότι τα VPN χρησιμοποιούνται συχνότερα από εταιρικούς πελάτες, πραγματικά αμφιβάλλουμε ότι πολλοί άνθρωποι επηρεάστηκαν από αυτό το σφάλμα, όχι μόνο λόγω της πτώσης του μεριδίου αγοράς των Windows phones, αλλά και επειδή οι χρήστες των επιχειρήσεων είναι απίθανο να εγκαταστήσουν τα preview builds στα τηλέφωνα τους που τρέχουν στο production ring. Και όμως είναι ένα ευπρόσδεκτο bugfix και είναι καλό που είναι εκεί.

Στη συνέχεια, υπάρχει μια λύση για ένα ζήτημα όπου ένα meeting time zone εμφανίστηκε στα κινέζικα ή στα ιαπωνικά, σύμφωνα με τη Microsoft.

Και η τρίτη αλλαγή είναι στην πραγματικότητα μόνο ένα νέο όνομα για το Phone Update, καθώς η Microsoft αποφάσισε να την ονομάσει Windows Update στα Settings > Update & security για να την ευθυγραμμίσει με τους υπολογιστές. Όλα βασίζονται στα σχόλια των χρηστών, λέει η εταιρεία.

Υπάρχει μόνο ένα γνωστό ζήτημα σε αυτήν την κατασκευή κινητής τηλεφωνίας, όπως λέει η Microsoft αφού σε ορισμένες περιπτώσεις, η εφαρμογή WeChat μπορεί να διακοπεί κατά το λανσάρισμα της. Τίποτα άλλο δεν υποτίθεται ότι θα πάει στραβά σε αυτό το build, λέει η Microsoft.

Και αυτό είναι για όλους. Δυστυχώς, η μεγάλης φήμης γενική αναδιοργάνωση των Windows 10 Mobile δεν είναι πουθενά να δούμε και είναι αυτονόητο ότι θα είναι δύσκολο ακόμη και για τους πιο πιστούς χρήστες να κολλήσουν με την πλατφόρμα δεδομένης της αβεβαιότητας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS