ΑρχικήReviewsiPhone 8: αδιάβροχο και με ασύρματη φόρτιση

iPhone 8: αδιάβροχο και με ασύρματη φόρτιση

Αδιάβροχο iPhone 8; Η εταιρεία συναρμολόγησης iPhone Wistron επιβεβαίωσε αυτό που περιμένουν να ακούσουν ότι οι φίλοι της Apple: οι επερχόμενες συσκευές θα είναι αδιάβροχες και θα φορτίζουν ασύρματα. H πληροφορία έρχεται από το Nikkei Asian Review.

Σύμφωνα με δύο αναλυτές της Apple, τους Jeff Pu και Arthur Liao, η Wistron εκτελεί παραγγελίες της Foxconn στο νέο iPhone 5,5 ιντσών – που θεωρείται ότι είναι το iPhone 7s Plus ή το iPhone 8 Plus.iPhone 8

Τα τρέχοντα μοντέλα (iPhone 7) είναι ήδη ανθεκτικά στην υγρασία και τη σκόνη. Κάθε συσκευή έχει πιστοποίηση IP67, αλλά η ζημιά που μπορεί να προκαλέσει το νερό δεν καλύπτεται από την εγγύηση της Apple.

Η Apple προειδοποιεί:

Η αντίσταση κατά της υγρασίας, του νερού και της σκόνης δεν είναι μόνιμες συνθήκες και μπορεί να θεωρηθούν αποτέλεσμα κανονικής φθοράς.

Ή, για να το θέσουμε απλά, τα παλαιότερα iPhone 7 είναι λιγότερο ανθεκτικά στις συγκεκριμένες συνθήκες.

Τα νέα μοντέλα θα διαθέτουν προστασία IP68. 6 που σημαίνει ότι θα εξακολουθούν να είναι ανθεκτικά στη σκόνη αλλά θα έχουν επιπρόσθετη προστασία στο νερό. Για λόγους συγκρισιμότητας, το Samsung Galaxy S8 – το οποίο διαθέτει επίσης την πιστοποίηση IP68 – μπορεί να αντέξει σε βάθος 1,5 μέτρου για 30 λεπτά.

Το iPhone 8, αναμένεται να διαθέτει τις ίδιες (ή καλύτερες) προδιαγραφές. Η έκδοση των 4,7 ιντσών, η οποία φημολογείται ήδη ότι διαθέτει ασύρματη φόρτιση, θα πρέπει να διαθέτει και βελτιωμένη στεγανοποίηση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS